Свалячът Петър изигра всички мацки във "Фермата"! Ето кой го чака извън риалитито:



Във "Фермата" тази година става напечено точно преди финала. Изненадите не секват, а зрителите до последно остават в неведение за истинските намерения на този или онзи участник.

Ето че поредният сюрприз поднесе плейбоят на фермата  - пилотът Петър . 





Той през цялото време се изживява в ролята си на Бог и обиколи всяка свободна жена в реалити формата, изненада всички с новината, че отвън го чака... приятелката му .

Мачото влезе със заявка, че е свободен и скоро се е разделил с последната си тръпка, но продукцията му даде писмо от девойка на име Елеонора, което съдържаше доста мили и емоционални думи.

Петър даяна





Пилотът не изневери на себе си и въобще не даде вид, че е смутен, че са го хванали в крачка, а дори напротив. Разказа, че се е запознал с красавицата на кастинга на "Фермата" и са изкарали месец и половина заедно до влизането му във формата.

Петър дори сподели с Даяна, че са имали много емоционална връзка и направи сравнение между двете девойки, което определено не се хареса на актрисата. Тя отново прояви така характерните за нея комплекси и каза, че обича да е единствена.





И както изглежда ситуацията при Даяна ще бъде "от два стола на земята", а пилотът ще трябва да избира на коя страна от любовния триъгълник ще заложи.


Четете още:

🔴 ВИП-дамите у нас си показаха коледната украса - вижте чий дом е най-красив / СНИМКИ

🔴 "Тате, това е той" – едно от чудесата на св. Николай Мирликийски

🔴 Слави: Ще бъде ли ограничено правото ни да пътуваме свободно, ако не се ваксинираме?





Източник: За Жената





Коментари

горе