Фалира капанът на Живко от Кошмари в кухнята / ВИДЕО





Заради неплатени задължения договорът му с Община Бургас е прекратен, а конструкцията - премахната

Бургаският бизнесмен Живко Стоянов, който преди 5 години нашумя с проявата си в популярното предаване „Кошмари в кухнята“ и опитите да разработи ресторант „Луксор“, фалира още един от обектите си.






Плажното заведение „Капаните“, което се намираше до паркинга на бившата „Фиеста“, е разрушено. Още преди Коледа започна демонтирането на дървената конструкция, а днес целият терен, който е на ключово място, е освободен.






По информация на Флагман.бг земята е общинска, а формалният наемател бил компания на руски гражданин. Публична тайна обаче е, че заведението се ръководеше от Живко Стоянов. През 2017 г. в изграждането му бе вложена солидна сума и действително, поне визуално, ресторантът бе станал много красив. Цените обаче бяха по-високи, отколкото в намиращите се в съседство заведения, а кухнята определено не бе на добро ниво, което предизвести краха на иначе амбициозния проект на бургаския бизнес. В последната година заради първия и втория локдаун и по-слабия сезон финансовите резултати били изключително критични, довериха запознати. Не били плащани и наемите по договор с Община Бургас, както и комуналните сметки. Заради това се стигнало до предсрочно прекратяване на контракта и освобождаването на терена.






След „Кошмари в кухнята”: Ресторант „Луксор” спешно търси заместник на хубавата Елена






„Така и не успяха да го разработят, мястото е много хубаво, постараха се да направят и обстановката добра, но така и не се погрижиха за високото качество на кухнята, което в крайна сметка е ключово за клиентите. Тези заведения не разчитат на разнообразен поток от клиенти, а предимно на бургазлии, които бързо се разочароваха от състоянието на „Капаните“, каза източник на Флагман.бг, запознат с историята на обекта.

Очаква се нов търг за парцела до няколко месеца.


Четете още:

🔴 Откриха изчезналата Здравка, ето какво е преживяла

🔴 "Булката" със сиренето изпревари лекарите и се ваксинира / СНИМКА И ВИДЕО

🔴 ДРАМА ЗАД УСМИВКАТА: Проф. Тодор Кантарджиев загуби жена си, не каза на никого





Източник: flagman





Коментари

горе