Щур купон за рожден ден в Банско! Вместо Бат Милко - Десислава / ВИДЕО





Пореден сигнал за парти в хотелски ресторант с участието на фолк изпълнител и с повече от допустимите гости. Купонът този път е в Банско.

Наздравици, весело настроение и силна музика в изпълнение на фолк певицата Десислава. Видеа, качени в социалните мрежи, показват как повече от 15 души празнуват рожден ден. Мястото и датата също са отбелязани в клипчетата - Банско, 12 февруари 2021 г.






Празненството продължава до ранни зори. Поне според едно от последните видеа, качено в 7 сутринта в събота. От управата на хотела потвърдиха за Bulgaria ON AIR, че в петък вечер в ресторант е имало рожден ден с участието на певицата Десислава. Според тях обаче хората са били около 12 и празненството е приключило в 22:00 часа.

И днес хотелът е пълен. Но никой от партито не се появи, докато екипът на телевизията беше на място. А певицата Десислава не вдигаше телефона си.






Глобите за неспазване на разпорежданията на здравните власти са от 300 до 500 лева за физическите лица и от 500 до 2000 лв. за юридическите.


Четете още:

🔴 Това може да се види само в България / СНИМКИ

🔴 Трагедия: Бивша кметица откри сина си мъртъв!

🔴 Важно! Голяма промяна при покупката на автомобил





Източник: glas





Коментари

горе