Легендарната водеща на култовото предаване "Адрес 4000" води тежка битка с рака





Пепа Славчева – легендарната водеща на култовото през миналия век предаване "Адрес 4000" не смята да се дава на рака. Известната журналистка от РТЦ "Пловдив" ходи редовно на прегледи за онкологичното си заболяване, а когато е нужно, ляга и за операции. На нея вече й е направена една хирургична интервенция, а й предстои и друга.





"Оперираха ме от рак на гърдата. Преминах и през химио-, и през лъчетерапия. Имам порт към кръвоносен съд и сега често ходя на промивки заради него. Лекарят ми каза, че въпросният порт може да стои в тялото ми не повече от 2 години и след това трябва да бъде премахнат оперативно. Въпрос на време е да ми бъде назначена дата за втората операция", сподели тв звездата.





И допълни, че напоследък по цял ден чете книги, слуша музика и гледа образователни програми по телевизията. Рубриката си "Адрес 4000" Славчева стартира по БНТ през 80-те години на миналия век. Освен в предаването, даващо шанс за запознанство на самотници, тя се подвизаваше и в "За един милиард" с Нери Терзиева и Живко Желев.





В по ново време пък правеше "Знаете ли че…" за пловдивски канал. Там с кратки видеоматериали разказваше на зрителите любопитни и неизвестни факти от сферите на техниката, културата и историята.


Четете още:

🔴 Милица Гладнишка беснее! Сее люти закани срещу... / ВИДЕО

🔴 Пилотът Петър заби богата кака от Асеновград / СНИМКА

🔴 Велик Григор Димитров! Разби шампиона от US OPEN





Източник: plovdiv24





Коментари

горе