Най-известният мъж от Царево поиска ръката на Мис Вселена



Те планират сватбата да бъде през 2022 г., защото искат да е лятна и морска. Представят си го в църквата в Царево

Най-известният жител на Царево - Георги Костадинов-Мечката, който е футболист на "Арсенал" Тула, предложи брак на половинката си, коленичейки пред Болшой театър в Бургас. Той поиска ръката на очарователната Радост Тодорова, Мис Вселена 2015. 





“Сега е на лагер в Анталия, Турция, а аз съм си в София. Предложението за брак дойде на 24 декември пред Болшой театър в Москва. За руснаците 24 декември не е празник, но ние си празнувахме Бъдни вечер. Беше минус 15 градуса и той помоли да се разходим, уж само да си направим снимки с украсата пред Болшой театър. На мен това ми е любимото място в Москва и той го знае. Когато отидохме там, той ме изненада с пръстена и предложението”, разказа пред LadyZone Радост Тодорова.





“Много се зарадвах и забравих колко е студено! Нарекох това събитие “десерта” на 2020 г. Това бе трудна година, бяхме като в капан заради липсата на полети. Не смеех да се прибера в България, защото нямам работна виза за Русия и след това връщането там щеше да е проблемно”, споделя тя.





Те планират сватбата да бъде през 2022 г., защото искат да е лятна и морска. Представят си го в църквата в Царево.


Четете още:

🔴 Историкът Иван Лалев: Учител, а не поп предаде Левски

🔴 Детето на Скатов остава с празни ръце, алпинистът нямал застраховка

🔴 Потресаващ случай: Спасиха от родителите му гладно и премръзнало бебе на 2 месеца





Източник: flagman





Коментари

горе