Великата ясновидка Джуна: Магията се познава по зениците на очите!    





Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение.





Наскоро в интернет пространството се завъртя нейният наръчник за разпознаване на магията. Великата ясновидка споделяла приживе, че проклятие се прави най-често със сапун, косми или пръст от гроб. Според нея целта на магиите е да объркат съдбата на човека, срещу когото са насочени. Негативните енергии често изкривяват житейския му път, начертан от Всевишния, казвала приживе пророчицата.





Докато била жива, тя съветвала да внимаваме кого пускаме в къщата и от кой какви подаръци получаваме. Тя разбирала върху кого е направена магия по зениците на очите. Ако едната е трайно по-голяма от другата, човекът има прокоба. Появят ли се по лицето ни пигменти или кафяви петна, това също е безспорен признак. Жената скенер доверявала също, че прилошее ли ни в църква, значи някой ни е направил нещо зло. Друг признак за магия е, ако не можем да се гледаме в огледалото. Ясновидката давала един-единствен съвет за превенция от магии – да освещаваме домовете си задължително веднъж в годината, и съветвала никога да не търсим мъст, дори да разберем кой е поръчителят на проклятието.





Дарбата на руската ясновидка остава необяснима и до днес. Джуна била едва на 7 годинки, когато получила първото видение. Проникнала в света на мъртвите още като дете. Сънувала гроб, а вътре – малко момиченце. Когато го попитала кое е, то отвърнало – Джуна. Седемгодишната бъдеща гадателка разказала видението на баща си, който ѝ признал, че преди нея те са имали друго момиченце, което починало на 4-годишна възраст и се казвало Евгения. Следващото си дете кръстили по същия начин. Макар Джуна да е известна с името, което чува в повратния сън, всъщност по документи се казвала Евгения Давиташвили. Първи за силите ѝ разбират родителите ѝ. Често тя отнемала болките от гърба на баща си само с ръце. С годините способностите ѝ се засили и придобила огромна слава. Лична трагедия обаче объркала нейния път. Тя загубва сина си твърде млад и посвещава остатъка от живота си на фикс идеята да го възкреси, като обмисля всякакви варианти, тъй като след смъртта му замразява негов генетичен материал.





През 2015 г. на 66-годишна възраст Джуна почина в руска болница, след като ѝ прилошало в магазин. В Русия и досега я наричат „нашата Ванга“, въпреки че е дъщеря на емигрант от Иран. Родена е в Краснодарския край през 49-а. Става известен екстрасенс и лечител още във времената на Съветския съюз. Според някои медии по различно време нейни пациенти са били Леонид Брежнев, Робърт де Ниро и Федерико Фелини.


Четете още:

🔴 Пчелари – далавераджии: Украински мед за €1, побългарен на пазара за 12 лв.

🔴 Забремени ли Рачков кръшната Анита? Истината ще ви смае / СНИМКИ

🔴 Шокиращи данни за смъртта на родилката в МБАЛ-Благоевград: Пациентката е интубирана 2 пъти неуспешно





Източник: Ретро





Коментари

горе