Приятел източил картата на Тони Димитрова  





Доверчивостта на Тони Димитрова продължава да ѝ носи само кахъри. Гласовитата певица за пореден път си изпатила от близък човек, който злоупотребил с нейната доброта. Бургаската Бони Тейлър хванала свой приятел да плаща в интернет с данните от нейната банкова карта, харчейки парите ѝ.





Той се сдобил с пин кода по-рано, когато присъствал на плащане, което Тони направила пред него, без да прикрие конфиденциалната информация. Неназованият по име от Димитрова наглец запомнил комбинацията от цифри и после се възползвал. Естрадната звезда останала потресена от действията му, защото не подозирала, че в обкръжението си има хора, които да я грабят така безцеремонно.





И преди Тони е била мамена, но не от толкова близки. Неотдавна тя се ожали медийно от столичен кръчмар, който я завлякъл с пари. Бургазлийката се съгласила да пее в неговото заведение, като смятала, че той ще постъпи коректно и ще ѝ плати хонорара, за който се спазарили предварително. „Познавах го отдавна, беше ме канил и преди това, но все му отказвах, защото бях чувала някои неща. Казах му за това, което се говори, а той ми отвърна, че не е вярно. Първия път, когато бях там, беше коректен с мен. Втория път обаче ми даде само една част от хонорара и след това се скри“, споделя Тони. От същия пишман бизнесмен изгорели и други нейни колеги.





Сега певицата била доста по-внимателна и се стараела да не подхожда наивно към всекиго. Изпълнителката на „Ах, морето“ обаче е категорична, че е също толкова доверчива и в любовен план, заради което през последните години не спира да си пати от мъже, които се възползват от нея за слава и финансови изгоди.


Четете още:

🔴 Син търси майка си! Виждали ли сте я?

🔴 Хепи Ванче разкри как се е променил животът й след "Фермата"

🔴 Дионисиев остави внушително богатство на многобройните си наследници





Източник: Ретро





Коментари

горе