Запомнете тези числа – те ще донесат ПАРИ в живота ви!



От край време съществува поверие, което гласи, че ако човек изпише върху хартиен лист няколко конкретни числа и прибере този лист в портфейла си, то много скоро ще забогатее. Едно от най-важните условия е никой, ама никой да не разбира за това.





Разберете каква е енергията на различните числа и кои всъщност трябва да изпишете върху листа.

Ето ги и тях:

Едно

Това е числото на загубите. Когато мечтаете за забогатяване, никога не си представяйте суми, започващи с единица. Не е препоръчително също, когато продавате някакъв предмет, стойността му да започва с 1. Това значи, че ще имате проблеми с продажбата и едва ли някой ще пожелае да го купи.





Две

Две също не е добро число. Свързвано е с бедност. Ако ви се налага да взимате пари назаем, никога не искайте сума, започваща с 2.

Три

Това е едно от най-добрите неща. Дори бихме ви посъветвали, ако имате спестени 3 хиляди, да ги похарчите за важни неща. Можете да сте сигурни, че инвестицията ви ще е оправдана.

Четири

Това число символизира стабилност. Ако получите сума, започваща с цифрата 4, знайте, че няма да я изгубите.





Пет

Това е числото на рисковете. Ако сте хазартна личност и обичате да залагате, играйте с това число. Винаги обаче го изписвайте върху листа и го съхранявайте в портфейла си.

Шест

Числото шест не е никак лошо число. То ще привлече пари, но само толкова, от колкото се нуждаете. Не очаквайте кой знае какви неща от шестицата.

Всеки има свое число на живота - проверете вашето и вижте какво символизира





Седем

Що се касае до материалното състояние, това число не е в състояние да ви донесе късмет. Категорично забравете за него.

Осем

Това число е много уважавано от хора, които са привърженици на нумерологията. Можете да сте сигурни, че числото осем е в състояние да ви осигури солидни и редовни приходи.





Девет

9 е числото, което привлича подаръци. Ако искате да получите конкретна сума като подарък, изпишете това число върху лист и побързайте да го пъхнете в портфейла си.


Четете още:

🔴 Пробвате ли тази рецепта, завинаги ще забравите за пържените картофи

🔴 Българинът, който прекоси Азия с кон, камила и магаре

🔴 Душата ми има нужда да бъде хранена с музика





Източник: Актуално





Коментари

горе