След инцидента с Жени Калканджиева: Изплува дълго пазена тайна за нея и Тачо



Дълго пазена тайна за Жени Калканджиева излезе наяве след инцидента с шестата по красота в света. Говори се, че Жени окончателно се е разделила с мъжа си Тачо. Шефката на модна агенция „Визаж”, която ще празнува 47-мия си рожден ден на 20 февруари, отново стана център на внимание тези дни, след като бе заснета от свои съседи да се качва в линейка с превързана глава. Според разпространената информация, Калканджиева пострадала, след като била ударена с бутилка по време на пиянска сбирка в дома й, пише HotArena.net.





Жени Калканджиева, която се венча на пищна церемония за по-младия Стефан Манов през 2007 г., продължава да носи фамилията му. Профилът на миската в социалната мрежа все още е Манова с тире. С Тачо може и да нямат официален развод. След последните събития обаче се говори, че двамата май вече не живеят заедно. Още повече, че последната им семейна снимка е от този май.





За плаващите отношения на съпрузите се говори открай време, но първо потвърждение за разлъка се появи през миналата година. Случи се покрай войната на семейството със съседи. Стефан Манов-Тачо бе в ареста, след като нанесе побой на съсед, и излезе на свобода срещу парична гаранция от 5000 лева. Две седмици по-късно Жени също бе задържана след скандал със съседи.


Четете още:

🔴 Явор Божанков разпали война между ГЕРБ и БСП с този КОЛАЖ

🔴 Део с разтърсващо признание: Срам ме е, но похарчих почти 160 000 лева за наркотици

🔴 Коя е новата Мис България / СНИМКИ





Източник: Марица





Коментари

горе