След "Маскираният певец": Краси Радков с неочаквано признание



Краси Радков, който години наред беше любимият актьор в "Шоуто на Слави", влезе ударно на мястото на Димитър Рачков в "Маскираният певец" и отново накара зрителите да се влюбят в новото му амплоа. Актьорът със завидни комедийни заложби застана добре до Герасим Георгиев-Геро и това беше очевидно на всеки лайф на атрактивния формат по Нова тв.





Самият Радков наскоро заяви при гостуването си в "На кафе", че се чувства повече от щастлив и много положително зареден от реакциите на публиката.

"Зарежда ме, когато публиката реагира и това те помпа и ти дава емоция. А и в главата ми има повече от 15-16 образа и не знаеш кой си", сподели той. А на въпрос: "Обича ли българинът далаверата?", Радков отвърна:





"Не е много хумористично, защото какво точно българинът да купува при скъп ток, парно и всичко останало? С какво точно да се запасява? А и хората в провинцията не живеят толкова добре, че да успеят да се презапасят, но ако трябва да отговоря с чувство за хумор, аз имам едни буркани в мазето от 1980 г. и съм се презапасил".


Четете още:

🔴 Само 40 дни след нелепата смърт на Денис Теофиков, гаджето му го прежали и захвърли траура / СНИМКИ

🔴 Проф. Аргирова: Oмикpoн е краят на пандемията!

🔴 Кopoнавирycът уби майката на Лора Инджова





Източник: Марица





Коментари

горе