Силви Вартан: Връщането ми в България бе ужасяващо





"Върнах се в България през 1991 г., след падането на Берлинската стена. Беше ужасяващо и същевременно вълнуващо". Това разказва 77-годишната Силви Вартан в интервю за "Ио донна", женският седмичник на в." Кориере дела сера".





"Нямаше нищо в магазините, всичко беше сиво. Не можех да повярвам, защото имах други спомени. Не мислех, че въздействието може да бъде толкова драматично - и защото премислях за бягството ни в Париж със 100 долара в джоба".





"Родителите ми са правили страхотни саможертви, но винаги сме били много задружно семейство".

"Когато имаш успех в живота, е правилно да помагаш на онези, които не са имали късмет.





Затова и си помислих, че би било чудесно да предложа помощта си на едно дете. С благотворителната асоциация купуваме инкубатори със синя светлина за новородени. Помагаме на децата, родени с жълтеница - осем от всеки десет"

През 1981 г. тя е поканена да журира на конкурс в Япония, а колега в журито е американският продуцент от италиански произход Тони Скоти.





"Любовта е като цигара, щом изгори, можеш да запалиш нова“, казва днес Силви. Певицата и Скоти и до днес живеят щастливи заедно. Той я придружава навсякъде и се грижи за кариерата ѝ, тя намира у него опора и най-вече спокойствие. От 1997 г. двамата се грижат за българчето Дарина, което осиновяват.


Четете още:

🔴 20 автомобила катастрофираха на АМ "Тракия" до Пловдив!

🔴 Торта за 15 минутки- без печене, без брашно, без стрес

🔴 Решено! Пътуваме в ЕС само със сертификат след трета игла





Източник: plovdiv24





Коментари

горе