Великата Мануела шокира: Носехме "Русенско варено", спяхме с хлебарки



Интересни моменти от биографията си разказа тенис легендата Мануела Малеева при Сашо Диков тази вечер. Българката беше призована да коментира казуса с Ноле Джокович и Австралия.

"Там има правила. Не знам детайлите да взимам страна, със сигурност и Ноле, и държавата имат аргументи. Но правилата са да се спазват.





Помня, била съм сигурно на 15 години, когато с майка ми за първи път посетих този континент. Четем - забранено внасянето на храни. Втори, трети път.

И накрая ни стана неудобно. Изхвърлихме консерви с "Русенско варено", които носехме. Нямахме пари в онези години и гледахме максимално да пестим от храна", добави Мануела, спечелила бронз от Олимпиадата в Сеул  и стигнала до трето място в Световната ранглиста, както и до титла от Откритото на САЩ за двойки.





"Парите ги приемам като средство да живея, не ме промениха. Помогнаха да не спим в хотели с хлебарки, когато обикаляхме по турнирите. Да не пътуваме с автобус в САЩ, а със самолети. Да помогнем на сестрите ми да пътуват за турнири по света", каза още Мануела.

Тя призна, че не всичко около новата власт е ОК, но промяната е започнала и България върви в правилната посока.





"Борисов го няма, чета, Цацаров също подава оставка, ред е на Гешев", каза Мануела, която сега кара ски в Швейцария, но се прибира тези в България, за да продължи битката си като активист на "Демократична България".


Четете още:

🔴 Голяма хранителна компания навлиза официално в България

🔴 Иван Ласкин с надежда в последните си думи: Ще живея! Живее ми се!

🔴 Стотици хиляди българи може да останат без зелен сертификат?





Източник: Марица





Коментари

горе