Филип Аврамов: Аз съм в потрес! Премиерът надмина и министър Наско





Интелектуалци, артисти, певци и дори силиконки са потресени от идеята на премиера българите да дарят по една заплата, с която да се купува оръжие за Украйна.

"Кирил Петков надмина и министър Наско! За първи път виждам премиер да събира пари за оръжия. Това е забележително! Не знам дали някой от европейците ще си го позволи. Аз съм в потрес!"





Така актьорът Филип Аврамов коментира дарената заплата за боеприпаси на украинското правителство от премиера Кирил Петков и призивa му навръх Великден всички да последват неговия пример. Фицата направи аналогия с прочутия клип от прозореца на министъра на културата Атанас Атанасов, който благодари за честитките за рождения му ден.





"Ако е отвличане на вниманието за друга висша цел, за която тепърва ще научим, не знам как да го квалифицирам. Пък чак и цяла заплата! Това не е редно. Този човек дали е наясно с България и българите, живеещи тук, въобще? Четири месеца да си тук и да нямаш никакви наблюдения, а да караш едни изстрадали хора да дават пари за война, която никой не желае... Ако искат да гасят пожар с бензин - няма да стане. Нямам никаква надежда, че тези хора ще свършат някаква работа. Изчерпаха ми се възможностите и за прошка. Защото виждам, че се правят непростими неща", категоричен е Фицата.





Вместо за въоръжение премирът би могъл да инициира събиране на средства за култура, смята артистът.

Мариана Попова избухна: Да дариш за оръжия и боеприпаси е все едно да дариш за наркотици



Певицата с хаплив език Мариана Попова не се сдържа и коментира призива на премиера Кирил Петков всеки български гражданин да дари по една заплата за закупуване на боеприпаси за Украйна.





"Бях си обещала да мълча и да се усмихвам лицемерно, но понякога не трябва да се мълчи. Да дариш за оръжия и боеприпаси е все едно да дариш за наркотици. В държавата, в която умират деца и майките им вият от безсилие, възрастните хора бедстват и живеят в мизерия, един пощурял, фееричен политик призова населението да дари заплатите си за оръжие. Кои заплати?!





Резултата не закъсня и скоро яростта най- вече на производителите ще се изсипе със страшна сила върху празните Ви главици.

Безобразни сте!", написа популярната певица в социалните мрежи.


Четете още:

🔴 Внучката на Тодор Колев: Обидно е да ме оценява проф. Кантарджиев

🔴 Една от дамите напуска без церемония на розата Ергенът / СНИМКИ

🔴 Половин България е предупредена, дано не се сбъднат прогнозите





Източник: plovdiv24





Коментари

горе