Ексклузивни подробности за касапницата на Пазарджишко, загинал е шофьор на фиат



Тежка катастрофа с жертва и ранени в района на 9-и км на Пазарджишко шосе, преди разклона за село Костиево. Сигналът е получен около 13.10 ч. днес, съобщиха  от полицията в града под тепетата. 





По предварителни данни челно се блъснали „Фиат” и „Тойота”, а впоследствие в тях се ударил и „Мерцедес”. На място загинал 72-годишният шофьор на първата кола, а негова спътничка е откарана в болница.





В тежко състояние за оказване на спешна медицинска помощ е транспортирана 36-годишната шофьорка на тойотата. Жена на същата възраст е управлявала третия автомобил.

До приключване на огледа и изясняване на причините и обстоятелствата, довели до пътния инцидент, движението в участъка е затруднено. Полицейски екипи насочват автомобилите по обходни маршрути.

Млада адвокатка от Пловдив сред тежко ранените на Пазарджишко шосе

Млада пловдивска адвокатка е сред тежко ранените при челния сблъсък на Пазарджишко шосе. Както медията ни първа писа, катастрофата стана минути след 13 часа преди разклона за село Костиево.





От полицията съобщиха, че са се блъснали фиат и тойота, като 72-годишният зад волана на първата кола е загинал. Адвокатката е шофирала тойотата, като по информация на медията ни пенсионерът изскочил изневиделица в насрещното и последвала касапница. 





Младата жена е откарана по спешност в болница. В момента е в шокова зала, а лекарите се опитват да спасят живота й. Пожарникари са я извадили от смачканата й кола. 

До приключване на огледа от полицията, движението в участъка е преустановено. Шофьорите са насочвани по обходни маршрути. 


Четете още:

🔴 4-годишно дете беше прието в болница с неизяснен хепатит, доц. Мангъров коментира случая

🔴 Новият мъж на Цветанка Ризова се оказа неподозиран талант

🔴 Учителят Петър Дънов е казал: Не се събирайте с хора, които имат...





Източник: Марица





Коментари

горе