Александра си тръгна с високо вдигната глава от "Ергенът", остави Виктор на злобата и пошлостта



Психоложката е моралният победител във формата, зрителите я обожават

Една от големите фаворити в първия сезон на „Ергенът“ – психоложката Александра Гърдева напусна шоуто след драматична развръзка на последния епизод.

Подобни слухове витаеха от няколко седмици, а днес се потвърдиха и до голяма степен убиха интригата преди големия финал.





„През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си. Един мъж, който винаги е зад гърба ми, да го усещам като стомана. Допуснах много грешки, но няма да допусна последната, от която няма връщане назад. От последната ситуация в нашето прекрасно изживяване осъзнах, че аз не съм сигурна в чувствата на Виктор, защото той трябваше да застане до мен, а не да награди агресията с цвете“, каза Александра.





„Стана ми мъчно за Виктор. Сигурна съм, че това ще му помогне да направи някоя жена щастлива.  Той е страхотен мъж, но аз взех правилното решение“, допълни тя.





„Имам чувството, че ние се смеем от нерви, защото един човек, който толкова се бореше за Виктор, когато стига до финала, се отказва от него“, изсъска Виктория Капитонова, която се превърна в най-мразената персона в шоуто.





В същото време, Александра си тръгва като моралния победител във формата, зрителите я обожават, а Виктор очевидно не е нейният избраник, категорични са фенове на предаването.

Мнозина смятат, че тя е оставила Виктор на злобата и пошлостта и оттук нататък няма никакво значение дали ще има победителка и коя ще е тя.


Четете още:

🔴 Семейство от София проплака: Този "майстор" ни измами и ограби до шушка / СНИМКА

🔴 Къщата-палат на Галена с 11 спални и плувен басейн е вече готова: Ето как изглежда / СНИМКИ

🔴 10 капки от това и цяло лято ще берете краставици без прекъсване





Източник: flagman





Коментари

горе