"Ергенът" сменя рязко попрището - пуска се направо в дълбокото / СНИМКА



След прекараното време в имението на риалитито " Ергенът " с толкова много жени, търсещи вниманието му, Виктор Стоянов явно се чувства достатъчно уверен да започне да дава съвети на другите по любовните въпроси. По въпроса Сега хубавецът е решил да изкара и малко пари със знанията си.

Наскоро стана ясно, че един от най-известните мъже в родния шоубизнес пише книга , а отзивите не закъсняха.



"Елвира 25-годишната девственица издаде книга как се свалят мъже", пишат фенове из нета, възмутени от смелостта на Виктор да дава съвети.





"Той първо да си намери половинка, пък после да дава съвети...", "Много мило", гласят други коментари, а някои зрители бързат да му припомнят злополучния опит с Ролекса, фиаското с Алекс и спорния вкус за жени. 

Виктор Стоянов книга





Идеята на Виктор му хрумва преди няколко месеца. В книгата си първият „ерген“ на България ще разкрие как да подходим правилно към нежния пол и да спечелим сърцата на дамите. Той ще сподели част от грешките, които е допуснал в личния си живот.

Една от основните идеи в книгата ще бъде как мъжете да се превърнат в джентълмени. Стоянов е направил проучване сред куп дами. И достига до заключението, че жените в днешно време търсят именно истински кавалери.





Според Виктор това не е само да правим мили жестове като отваряне на врата, даване на връхна дреха и други подобни маниери. Според него джентълменството се изразява и в начина на мислене, във възприятието за света и хората около теб.

В същото време стана ясно, че Виктор е открил любовта, ала няма връзка с победителката в шоуто Александра. Стоянов не разкри коя е жената до него, но последните слухове го свързват с интернет сензацията Мария Тарашманов писа „България Днес“.


Четете още:

🔴 Кирил Петков за Слави Трифонов: Певец, на когото не му пука за народа и правителството

🔴 Драматичен обрат: След "Фермата" и "Смени жената" Митко наистина смени половинката / СНИМКИ

🔴 Приказна сватба на Античния събра наш професор с хубавата Бейли / СНИМКИ





Източник: За Жената





Коментари

горе