Арестуваха сина на Кеворк Кеворкян



Столични полицаи задържаха Таквор Кеворкян (син на Кеворк Кеворкян) за шофиране след употреба на алкохол и упойващи вещества, съобщава bTV.





Тази нощ патрул на КАТ-СДВР спрял за проверка 48-годишният Таквор Кеворкян. Той отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и упойващи вещества, за което му е съставен акт.





Часове по-късно – около 8 ч. тази сутрин, Кеворкян е спрян отново от екип на Пътна полиция в ж.к. "Младост -3“. Дрегерът отчел 1.03 промила съдържание на алкохол, а полевият наркотест дал положителен резултат.





Задържан е в столично районно полицейско управление за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая е образувано досъдебно производство.

Синът на Кеворкян е стар познат от криминалните хроники

2014г.:

Хулиганство, побой, шофиране пиян, посегателство над полицаи и жени, изпотрошен столичен фитнес – това е досието на Таквор Кеворк Кеворкян. Защо го пази прокуратурата?

Ще ви разкажем за един от недосегаемите в България.





Синът на телевизионния водещ Кеворк Кеворкян – Таквор, е криминален престъпник с цели 3 влезли в сила присъди за хулиганство, побой и унищожаване на чуждо имущество, научи вестник „Час Пик” след справка в канцеларията на Софийския районен съд, който е наложил наказанията.

Най-скандалното е, че Кеворкян-младши е посегнал на полицейски служители – повалил е на земята и е влачил за опашката на косата полицайката Красимира Стоядинова от столичното 3 РПУ.





„Аз съм син на известна личност и от утре ще сте на улицата и ще правите свирки на Таки и Къро за по двайсет лева. Да се обадите на пияницата Румен Петков да дойде на място и да ви уволни”, крещял Таквор към полицейския патрул, пише в съдебните протоколи.

Пиян, рецидивистът Кеворкян-младши напада служители на Пиян, рецидивистът Кеворкян-младши напада служители на "Чистота" с обидите: "Мангали, ще ви направя на сапун!" Следва побой. После се нахвърля на полицаи с "Тъпаци" и "Нещастници"! (документи)148236на 28.10.2014 Сами можете да си представите какво би се случило с него в Америка, например, след подобно деяние…





40-годишният Таквор Кеворкян има пет криминални регистрации в полицията, като една от тях е в Банско – за шофиране на кола в пияно състояние с над 1,2 промила алкохол през декември 2007 г.! Книжката му е отнета до 2020 г., но въпреки това той продължава да шофира и до днес, а в КАТ кой знае защо е отбелязано, че има…0 наказателни точки!


Четете още:

🔴 Неделев с емоционални думи: Така ми се играе ... Мечтая да имаме дете с моята приятелка

🔴 Ето каква е ситуацията на Маказа и Кулата / СНИМКИ

🔴 Деца с велосипеди откриха нещо много зловещо на Витоша





Източник: plovdiv24





Коментари

горе