Вижте защо Благой не води новата си жена на почивки в чужбина



Съпругата на Благой Георгиев има страх от летене със самолет. Полина, която е доста по-млада от бившия футболист, изпитва паника при качването в самолет. Това е причината новата светска двойка да пътува само до близки дестинации.





Благой и Полина бяха на меден месец на родното Черноморие, а не до някой екзотичен остров, където би я завел Георгиев по принцип. Двойката отскача и до съседна Гърция, ала отново с автомобил. В края на миналия месец младоженците и кумовете им почиваха и разпускаха на остров Тасос.





Точно страхът от летене спира новоизлюпеното семейство да пътува до популярни екзотични дестинации. Благо не се сърди на новата си жена. Той напълно я разбира и не я пришпорва, макар да обича да почива извън страната ни. 

Един от малкото пъти, в които Поли се навива да лети със самолет, е при бягството й от България с Благо. Двойката реши да изчезне за известно време от страната, след като стана ясно, че Георгиев е оставил бившата си приятелка Златка Райкова. Двамата свиха любовно гнездо на остров Бали. Прекараха на райското кътче близо два месеца.





Дългото пътуване на връщане от екзотичната дестинация до родината е било кошмарно за мацката на Благо. Полетът изобщо не се отразява добре на бъдещата съпруга на Джизъса. Красавицата не желае да се прекачи на полета от Турция за България. Фобията й отново се отключва. Мацката остава непреклонна, че повече няма да лети. Налага се Полина и Благо да се приберат с кола до София.


Четете още:

🔴 Мира Добрева от нашето море: Не ново правителство, нови хора й трябват на България!

🔴 Заведенията публикуваха "Сметка" и "Меню", изпратени току-що от Гърция / СНИМКИ

🔴 Таксуваха ми лимона, чакахме 40 минути за поръчката, объркаха и друго / СНИМКИ и ВИДЕО





Източник: plovdiv24





Коментари

горе