Остър сблъсък в bTV и NOVA: Тренчева и Ани Салич бият Зейнеб и Натали



Тъмнокосите водещи, репортери и синоптички от трите национални телевизии преобладават пред русите. Блондинките имат предимство само в bTV, установи проучване на "България Днес".
 





Вечерните новини, които концентрират най-голяма гледаемост в родните телевизии, се водят предимно от брюнетки. Ани Салич и Даниела Тренчева по Нова телевизия, както и Виктория Петрова по Би Ти Ви предвождат гордо тъмния отбор. По БНТ Аделина Радева привлича зрителския интерес към новините с буйните си руси коси.
 





Няколко са най-запомнящите се брюнетки от синия екран - това са синоптичките Гергана Малкоданска, Лора Георгиева и Стефани Рубен Обадяру от Нова телевизия, водещите на новините Виктория Петрова и на "Преди обед" - Деси Стоянова от Би Ти Ви, както и звездата от модния подиум, която краси екрана на националната телевизия - Нора Шопова.

При блондинките най-ярко блестят синоптичките Натали Трифонова от Би Ти Ви, естествената русокоска от Нова Никол Станкулова и Ева Кикерезова от БНТ.





В съботно-неделните блокове също преобладават брюнетките. Мая Костадинова от националната телевизия, Ани Салич от Нова и Лиляна Боянова от Би Ти Ви са твърди привърженички на тъмните коси.

Проучвания показват, че освен на външния вид цветът на косата влияе и върху темперамента и характера на нежната половина от човечеството.





Затова и не е учудващо, че честата смяната на цвета на косата на някоя дама се отразява и върху поведението й.


Четете още:

🔴 Къци Вапцаров се ядоса на съвременните родители

🔴 С голям помен отбелязват годишнина от убийството на Главния

🔴 Къде има нощувки за по 10 лева на морето през септември?





Източник: Марица





Коментари

горе