Връх на интригите в "Игри на волята", зрители точат зъби за отмъщение / СНИМКИ



Жертва на интрига ли стана първата изгонена от шоуто

Мениджърът в IT компания Илина е първият отпаднал участник в четвъртия сезон на “Игри на волята: България”.
 
 
Зрителите са категорични, че първата напуснала риалити предаването е станала жертва на интригите на сочената от сега за победителка Жени Джаферович, пише hotnews.bg.





"Браво момиче, че не се кланяше на гадната Джаферович. Успех в живота", пише почитателка на Илина. "И Филип не трябваше да е на елиминации, но уви не е удобен на госпожата. Ще ми е интересно като иде тя дали ще оцелее от елиминацията", пише друга, явно визирайки половинката на Ваня Джаферович.





“Дадох най-доброто от себе си! Не смятах да се откажа до последно, въпреки че ми беше доста силова тази битка. Наистина ми тежеше много!” - сподели Илина пред Димо и Ралица минути след края на битката. Тя напусна състезанието с гордо вдигната глава: “Смятам, че човек трябва да губи с достойнство. В случая Виктория беше много по-добра от мен и аз уважавам нейната победа”.





По-рано в битката за спасение един срещу друг се изправиха номинираните от племената на Супергероите и Безстрашните - Фейгин, Виктория, Филип и Илина. Филип показа изключително самообладание и издръжливост и спечели битката с огромна преднина.





След него мястото си в състезанието доказа младата фигуристка Фейгин, която завърши на втора позиция. Третото място на Илина ѝ осигури предимство в елиминационната битка срещу Виктория, която трябваше да носи с 20 килограма по-тежък кран, за да остане в състезанието. Въпреки че Непобедимите успяха да съхранят племето си цяло през първата седмица в предаването, това не успя да успокои страстите на Дивата река. Капитанството на Куков беше поставено под подробен разбор с акцент върху минусите, което доведе до открит сблъсък на характери между него и Генчо.


Четете още:

🔴 Помните ли Стойка Пипирудата от "Биг Брадър"? Близначката й атакува "Фермата"

🔴 Бухтите стават най-хубави, ако се приготвят по този начин

🔴 Известни българки родиха, не се запуснаха





Източник: Марица





Коментари

горе