Моника Валериева показа много бременно коремче / СНИМКА



Моделката и гаджето й Меди очакват първото си дете. Новината бе потвърдена за "България Днес" от близки до двойката.





Моника и фолкпевецът са изключително щастливи, че ще стават родители.

Те обаче държали да запазят новината в тайна възможно най-дълго. Привърженици са на максимата, че "щастието обича тишината". Още повече че знойната моделка е в началото на бременността. Единствената подсказка от нейна страна беше едно стори, което Моника бързо изтри преди известно време. На него мъж бе приклекнал и поставил нежно глава на корема на жена в напреднала бременност.



Валериева в последно време не е толкова активна в социалните мрежи, където до началото на лятото не спираше да качва провокативни снимки. Ясно е едно, напук на слуховете, че с Меди са разделени, те са все така влюбени. Нещо повече, предприели са следващата стъпка да станат родители.





Двамата откраднаха време и за почивка през лятото. Тя беше съобразена с натоварения график с участия на изпълнителя. Останалото време Моника предпочита да прекарва с него далеч от светлините на прожекторите. По време на ваканцията си двамата не качиха общи снимки. Но споделяха кадри на едни и същи плажове и ресторанти.

Меди, който бързо се превърна в един от най-търсените фолкпевци, и Моника са заедно от около година. Разкриха връзката си в началото на 2022-ра.





Това бе съпроводено с любовна драна и обвинения в изневяра. Това стана, след като плеймейтката Марина Борисова разкри тайни секс чатове на изпълнителя. Оказва се, че Меди е залюбил още преди две години другата красавица. Той поддържал отношения с нея до момента, в който тя не разбрала за опасно близките отношения на нейния любим и Моника. Истински бил ужасът за Марина Борисова, когато разбрала за любовната завера зад гърба й. Пред "България Днес" класиралата се на второ място в еротичния конкурс "Мис Плеймейт 2014" бе категорична, че още от първите си срещи с Меди в края на 2019 г. има чувства към него, за които той бил наясно. Двегодишните им отношения били на приливи и отливи, а през това време двамата почти не спирали да си разменят нежни и закачливи послания. Връзката им буквално се сринала за дни след появата на Валериева.





Това разочарова до краен предел Марина, която решава да запази честта си и да информира Моника какво се случва между тримата. Следва отговор от Валериева.

"Не се интересуваме от твоята драма. Наистина, ако си влюбена, съжалявам, дано се оправиш! Но не можеш да повлияваш с нищо! Както виждаш, е по-силно от теб и всеки около нас! Бях мила, изживей си го и не се занимавай с влюбени мъже, които търсят утеха. Успех от сърце!", пише Моника на Марина.





В началото любовта на Валериева и Меди бе на показ, но след това предпочетоха да скрият личния си живот. Изтриха и общите си снимки в социалните мрежи. Затова се появиха и слухове, че са се разделили. Което се оказа далеч от истината.

"От много време имам човек до себе си", споделя единствено плеймейтката.





Меди е първият мъж, когото Валериева е показвала публично до себе си. През 2018-а тя се сгоди за катарски милионер, но така и не разкри кой е той. Малко по-късно двамата се разделиха.





Моника стана популярна именно поради слуховете, че има връзка с футболиста Валери Божинов, която така и не се потвърди официално. Друг култов случай е аферата й с Калоян Арсенов.

Опитите ни да се свържем с Валериева и Меди вчера, за да коментират щастливата новина, бяха неуспешни.


Четете още:

🔴 Сашо Кадиев се жени?

🔴 Краси Радков се стопи драстично

🔴 Линда Петкова се похвали: На върха на света съм / СНИМКА





Източник: За Жената





Коментари

горе