Щерката на Зуека му нанесе жесток удар в ефир, тази мълва я шокира / СНИМКИ



Дъщерята на Васил Василев – Зуека – Девина, разкри, че баща й сам си рисува картините и никой не му помага.

Водещият на „Денят Започва“ Георги Любенов реши да се пошегува с девойката й я попита вярна ли е шегата, че всъщност тя прави картините на татко си.





Режисьорката обаче отрече и дори се учуди, че има подобен майтап и дори се засегна от това, че въобще някой сравнява творчеството им.





„Силно се надявам да я няма тая шега, защото аз рисувам много по-различно. Не знаех, че има всъщност такава шега“, призна тя и добави:

„Той рисува наивнистично, аз съм по-самоука и си правя каквото си искам, и гоня реализъм. Не съм аз мистериозният автор на картините на Зуека“, с усмивка отвърна Девина





Тя не пожела да разкрие колко разочарован е баща й от България, за да скъса така рязко връзки с всичко тук, но заяви:





„Не я коментираме много тази тема. Тогава се бях върнала от Англия. Подкрепям го, защото аз си обичам страната и родината. Бих искала да се пробвам да работя и живея тук и да създам свой живот. Все още обаче имам чувството, че е малко тежко да остарееш тук.“





„В Испания е много красиво. Всеки трябва да направи това, което чувства, без много да се замисля какво е“, каза още тя, за да го оправдае.

Девина проговори и за творчеството си:

„Обичам истински истории, дори да се влезе в грубия бит. Отношенията между малки общества и ядра (двама-трима души) ме вълнуват. Голямото и социалното винаги тръгва от малкото. Искам да мога да го ровя и да го показвам“, призна тя.





Щерката на Зуека разкри, че според нея големите проблеми тръгват от малките битови неща.





Певицата Лидия падна от сцената по време на участие. Самата тя не се смущава от подобни случки, а за инцидента става ясно от нейния Инстаграм профил. Дори сама себе си осмива, написвайки към видеото "видях едни 10 лева и се хвърлих да ги взема първа".





Смее се сама на себе си. Певицата е добре, размина се без наранявания, продължи участието си. 

Друг куриозен случай е по време на участие на Андреа в дискотека, докато пее, фен снима под полата й. Самата тя се похвали с това видео, което озадачи феновете си.





Но е известно, че в последно време единствения начин за печелене или може би губене на феновете й, е чрез показване на голото и тяло. Тя не се свени да покаже на аудиторията си всяка част от нея.





Последните й снимки в социалните мрежи са посветени именно на това ново начинание. Докато едни са впечатлени, други пък съвсем на одобряват поведението й. 

Певческата й кариера за сега е останала на заден план, скоро не е издавала нова песен.


Четете още:

🔴 Видях едни 10 лева и се хвърлих да ги взема първа

🔴 Ненчо Балабанов взима колосален хонорар

🔴 Отрязаха дъщерята на Мира Радева от "Гласът на България"





Източник: Блиц





Коментари

горе