Страшно е след "Ергенът": Алекс Гърдева получи нож в гърба от най-близкия си човек / ВИДЕО



Звездата от „Ергенът“ Александра Гърдева получи нож в гърба. Тя бе предадена от най-близкия си човек в предаването, а именно Ева Георгиева.





Певицата е станала много близка с най-големия враг на Алекс Виктория Капитонова. Двете пуснаха общо видео в социалните мрежи, а сближаването им е започнало покрай работата им като инфлуенсърки, тъй като вече работят заедно.





Това е голям удар за Александра, която и до днес ненавижда Вики, тъй като рускинята многократно я обиди в шоуто, а дори и я заля с питие веднъж.

Хипнотерапевтката много трудно прощава и това е причината в момента да е сърдита на Ева. Певицата се опитала да й обясни, че това, че е приятелка с нея, не значи, че не може да бъде и с Виктория, но Алекс не искала и да чуе.





Ева беше дълго време игнорирана от почти всички момичета от „Ергенът“, тъй като беше приятелка с Александра. Сега обаче се е приобщила към групичката, което не се нрави на 34-годишната психоложка.





Алекс по принцип нямала много приятелки. Повече се разбирала с мъжете. Затова много се зарадвала, че от „Ергенът“ е излязла с дружка, но явно не за дълго, пише Kliuki.bg.


Четете още:

🔴 За 20 лв. кашкавал купува ли се? Яденето ни съсипва!

🔴 Победителката в "Мастършеф" Мария Жекова: Вложих всичките си пари в стара родопска къща / СНИМКИ

🔴 ЦРУ потвърди изчезването на България





Източник: Марица





Коментари

горе