Наша известна попфолк певица днес става на 49 години, няма да й ги дадете!



Певицата, която харесват феновете и на поп фолка, и на българската естрада, Таня Боева, днес навършва 49.

Родената в Тополовград, но израснала в Димитровград изпълнителка още през 90-те години печели награди и става една от големите звезди на фестивала "Златния Орфей“ в този период. Първият ѝ албум, който излиза през 1997 година е само с поп песни.





Две години по-късно тя уверено влиза в поп фолка, който в този период преживява огромен възход.

В същата 1999 година Таня Боева се жени за композитора и аранжор Михаил Бургуджиев, от когото има един син – Росен. По-късно семейството се разпада, а певицата твърди, че е подложена на ужасен тормоз от бившия си съпруг и баща му, който е известен бизнесмен.





Боева наскоро обяви завръщането си на сцената след 5 години пауза, в която тя буквално се е крила от бащата на детето си. Певицата не спести критиките си към органите на властта. По думите ѝ, в България човек трябва да бъде пребит или убит, за да се задейства държавната машина и да постигне някаква справедливост и защита на онеправданите.





Твърди се, че Таня Боева е първата българска поп фолк певица, получила финансова награда за специални заслуги и принос в изкуството от Министерството на културата през миналата година. В интервю за bTV тя опроверга тази информация. "Никой не ми се е обадил от министерството, научих за тази награда от медиите. Ако има награда – чакам си я“, каза Боева.

Таня Боева oт години живее в кошмар

„Четири години бях жертва на тормоз от страна на криминални елементи, висши полицаи, бизнесмени и затова изчезнах от сцената“. С този шокиращ разказ се завърна под светлините на прожекторите Таня Боева в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Тя обаче не разкри откъде точно идва този тормоз.





Певицата не спомена нито веднъж името на бившия си съпруг Михаил Бургуджиев, с когото преживя тежък развод през 2018 година. Тогава стана ясно, че двамата дълго обикалят съдилища, за да го финализират, а мълвата носеше, че е замесен млад мъж, но който фолкаджийката хлътнала.





В интервюто обаче тя не спомена друг мъж, освен сина си от Бургунджиев Росен, когато възпитавала да бъде джентълмен. Иначе Боева е щастлива, че тормозът е констатиран от прокуратурата и тя има постановление, което да я пази от подобни изстъпления и чака решение дори от главна прокуратура.Целта на тормозът била да бъде смачкан "факторът Таня Боева".





"Срещу мен имаше организирана много голяма група от криминално проявено лица, от бизнесмени, от бивши шефове на полиция. Моят казус стои на бюрото на Главна прокуратура. Трябвало е да бъда смачкана. Да бъда премахната от музикалния бранш", изплака ретро фолк легендата.





Феновете обаче обърнаха повече внимание на външния й вид, отколкото на личната й драма. Певицата, която скоро ще чукне 50 години, показа перфектно тяло, нов нос, правен неведнъж и опънато лице. “Това не е Таня Боева... пробутвате братовчедката на Преслава, Галена или Анелия.“, пише зрител. „И тя се е пипала доктор Енчев и нея я минал през скалпела красива да но със корекции като повече от поп фолка“, заключава друг. „4 г си е правила операции“, шегува се трети


Четете още:

🔴 Проблем в училище. С какво хранят децата ни? / СНИМКИ

🔴 Билалов с грандиозен гаф в "Стани богат" / ВИДЕО

🔴 Находка: Катя Близнакова намери човешки зъби в брашно / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе