Мъж стана за резил за 6 лева / ВИДЕО



Мъж ползва услугите на такси и не си плати. Ще бере срам от действията си!

За човека, когото виждате на видеокадрите по-долу, се твърди, че се е възползват от услугите на таксиметрова компания - възползвал буквално, защото не е платил стойността на извършения превоз.





Ситуацията се развива в Пловдив, а за некоректното отношение на мъжа съобщава таксиметровият шофьор. Дека Деков споделя, че клиентът е пътувал до EVN на улица "Христо Данов". След като стигнали въпросното място, мъжът казал на таксиметровия да го изчака, за да вземе пари, с който да си плати за транспорта. Мъжът обаче така и не се върнал. В случая клиентът е трябвало да заплати шест лева.





"Ако се познае - давам му срок от два дни да дойде на стоянката на хотел "България" и да ми заплати сумата, в противен случай ще бъде заведено дело срещу него", споделя шофьорът на таксито и допълва: "Не може да крадеш от човешкия труд и да се мислиш за супер отворен измамник".





Деков е категоричен в това, че ще направи всичко възможно проявилият некоректно отношение да бъде наказан.

"Само мога да ти кажа, че колата ми е с регистратор и всичко беше записано, даже и разговорът вътре в нея. Записите ще бъдат предоставени като доказателства, макар и още в България да не се приемат като такива, но разчитам да бъде приложено, както също с касовия бон.





Така че честито. Гледай друг път къде правиш бомби! И другото, което мога да Ви кажа - скоро време ще бъдат оборудвани поне още 200 таксиметрови коли с такива регистратори", пише още таксиметровият шофьор, който подчертава, че в случая не става въпрос за парите, а за проявената наглост.





Вижте видео:


Четете още:

🔴 Този мъж опита да открадне момиченце от детска градина! Познавате ли го?

🔴 Задържан е стрелецът на Петър Бъчваров

🔴 Хиляди българи останаха без телевизия





Източник:





Коментари

горе