Зрителите полудяха: Ето кой напусна "Фермата" и срази с думите си на финала / ВИДЕО



Снощният дуел във "Фермата" разочарова голяма част от феновете на предаването заради загубата на Хепи Ванче от Камелия

Макар при предишното си участие Хепито да спечели формата след 4 дуела и победи, сега напусна предаването за всеобща изненада. Камелия я отстрани с 5 на 10 след победа на последната битка, макар че до последно беше на кантар кой ще напусне стопанството.





От началото на дуела Камелия правеше изключително лошо впечатление със злобните си коментари и арогантно и грубо поведение. Досега при нито една битка не е имало толкова неспортментско поведение на участник. Камелия нито веднъж не каза, че иска да остане във "Фермата" заради някаква емоция или мечта, а повтаряше единствено как трябва да победи и смачка Хепи Ванче.





Когато хандбалистката изгуби първите 2 битки го отдаде на късмета на Ваня, а не призна, че тя е била по-добрата от двете. По време на "Алманаха" Камелия забиваше с такава злоба всяка кама, при верен отговор, че само още повече опротивя на зрителите.





На финала последните думи на Ванчето към нея бяха, че я поздравява за победата и ѝ пожелава да бъде щастлива, но поведението ѝ е било недопустимо и един спортист не се държи така недостойно. Агитката на Хепи Ванче остана като попарена и не мохаха да скрият колко са тъжни от това, че именно Камелия остана.


Четете още:

🔴 Майката на Сашко проговори за изчезването му

🔴 Ново 20: Венелин Петков с коварен удар по Николета Маданска, замеси и децата / СНИМКА

🔴 Пестелив българин кара семейството си да носи челници, за да пестят пари. Включват отоплението веднъж седмично / СНИМКИ





Източник: Марица





Коментари

горе