Сашо Кадиев и Деси без думи! Напечено стана в "Преди обед" по bTV / СНИМКИ



Гостът остави водещите с отворена уста

Със започването на Световното първенство по футбол коментарите около неговата организация и домакинството, поверено на Катар, не само не стихват, а се увеличават и стават все по-крайни. Необичайното време за провеждането на Мондиала, липсата на бира и рекордната цена на футболните финали са тема, по която се изявява кой ли не.





В „Преди обед“ по bTV темата също беше централна. Психологът и писател Иван Владимиров-Нав, който е седмичен коментатор в студиото на Сашо Кадиев и Деси Стоянов, направи интересен и неочакван коментар. Оригиналниченето му обаче според мнозина се оказа неуместно, а резултатът беше изказване, което си е направо обидно за държавата Катар, тъй като е подигравка със самото ѝ име.





„Аз по принцип футбол не гледам, но след като ще е странно това световно първенство, ще взема да го гледам, защото обичам странните неща.





При мен най-интересното е, че аз цял живот си мисля, че „катар“ е някаква венерическа болест, а то се оказа дихателна, за мое голямо разочарование. Така че е още по-интересно, че първенството е в Катар“, каза Иван Владимиров-Нав. Опитът му за шега, за съжаление, така и не предизвика особена реакция в студиото. Съдейки по коментарите - и сред зрителите също.


Четете още:

🔴 Зимата е тук! Първи сняг падна в София / ВИДЕО

🔴 Вижте какво направи тази жена на средна възраст / ВИДЕО

🔴 Специалист за психолозите на МВР: Не стават, цинични са!





Източник: Марица





Коментари

горе