Лора Крумова хукна по лекари





Журналистката Лора Крумова е изключително педантична по отношение на здравето си и не пропуска ежегодните прегледи за рак на гърдата. В последните дни на октомври – месецът, посветен на борбата с най-често срещаното онкологично заболяване при жените, тв водещата бе засечена на профилактичен преглед при изтъкнат мамолог в София. Тя посещавала кабинета на всеки 6 месеца, особено след като станала майка.





Напоследък темата за рака е изключително болезнена за Крумова, която се уплашила покрай борбата на свои близки с коварната диагноза. Миналата седмица тя загуби и колежката си от Дарик радио Йовка Йовчева, майка на три деца, за която обяви, че събира финансова помощ за лечението ѝ. Тв звездата призова през сълзи от ефира на предаването си зрителите да я подпомогнат, като заяви, че тя е страхотна жена, но седмица по-късно Йовка загуби битката с рака.





Откакто е майка на две деца, Лора е станала изключително чувствителна и често ѝ се случва да плаче дори на работа, издават хора от екипа на предаването ѝ „На фокус“. Тя има син и дъщеря от половинката си Сотир, с когото са двойка от 13 години, но все още не са узаконили връзката си и нямат сключен брак. Двамата се запознават още през далечната 2009 г., но след толкова време в съвместно съжителство и две деца по-късно не събират кураж да минат под венчилото. Синът на тв водещата – Явор, е вече на 9 години и е ученик, а по-малката му сестричка в началото на септември навърши 4 годинки.





Лора се престраши да стане майка повторно на 39-годишна възраст, точно когато бе на върха на кариерата си и водеше успешното предаване „Събуди се“. Не след дълго обаче тя бе тихомълком освободена от предишното ръководство на Нова тв. Близо година Крумова работи като зам. главен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис, но след като орязаха бюджета му и съкратиха ефирното му време до само половин час, тя направи трансфер обратно при старите си работодатели и се спазари да води собствено публицистично предаване „На фокус“.


Четете още:

🔴 Морфов с 10 000 лева заплата в Народния театър

🔴 Скандалите в "Игри на волята" не й стигаха: Огромен проблем за Джаферович

🔴 Радост в bTV: Хубавата Алекс Кръстева извади най-големия късмет





Източник: Ретро





Коментари

горе