ШЕНГЕН ЛИ?! Румен Радев извади джиесема в Музикферайн / СНИМКИ и ВИДЕО



Типично балканско поведение, отбелязват в социалните мрежи, е демонстрирал българският президент Румен Радев на днешния традиционен новогодишен концерт на Виенската филхармония в прочутата зала "Музикферайн" в австрийската столица.





Към края на кратката пауза между вдъхняващите изпълнения на музикантите на една от известните Щраусови полки и овертюра към оперетата "Изабела" на романтичния композитор Франц фон Супе (също австриец - б.р.), държавният глава е извадил джиесемеса си, за да проведе явно спешен телефонен разговор. 





В последните часове в онлайн пространството заваляха колажи и снимки от въпросната дързост, а репортер на Lupa.bg установи, че неотложната "жица" за Радев действително е била уловена и от камерите в концертната зала и кадрите - излъчени в над 90 страни по света.  





Радев е заел дясното си ухо със слушалката, докато седи точно до австрийския канцлер Карл Нехамер.





Тъкмо с него би трябвало дори в този момент да преговаря за отказа на страната (заедно с Нидерландия - б.р.) да пусне София в Шенгенската зона до края на миналата 2022 г. и за новото гласуване, предстоящо в рамките на шведското предателство на ЕС за "зелена светлина" за България.





Едва когато започват приветствените аплаузи за завръщането на гениалния диригент Франц Велзер-Мьост в оркестрината, Румен Радев се сепва и набързо приключва разговора. 





До него дъщеря му - Дарина Радева, също се набива на обектива на камерите.

Буйната си грива прохождащата актриса не просто е решила да пусне на свобода при иначе изключително формалния етикет, необходим за публиката при присъствието на музикално пиршество от този ранг, но и съвсем свойски разчесва къдриците си, докато баща й говори с някой важен на 1 януари в центъра на Виена. 





Иначе по-късно към кулминацията на концерта, посетен и от вицепремиера Атанас Пеканов, тримата заедно демонстрират отличен ритъм при пляскането, традиционно инспирирано от диригента при изпълнението на "Радецки марш". 





Е, не са само нашенците, допускащи фалове по време на такива събития. Ето тази дама, например, реши да нагласи червилото си също неволно пред милиони зрители по цял свят: 





Видео от целия концерт. Разговора на Румен Радев ще откриете около 59-та минута от записа: 

Радецки марш на финала с радостта на Радеви: 


Четете още:

🔴 ТУК СА! Извънземно посрещна Нова година на Витоша / СНИМКИ

🔴 Китно градче в Пловдивска област е сред най-малките в страната, едва с 878 жители е!

🔴 Бившата жена на Кадиев удиви България с реакция след годежа му / СНИМКА





Източник: lupa





Коментари

горе