Кармата я докопа: Скандал с фината Батинкова, плати си с лихвите / СНИМКИ



Всичко се връща, затова не е зле човек да внимава какво говори

Приказки на мис България Антония Петрова - Батинкова отпреди няколко години сега се обърнаха срещу нея. Батинкова и съпругът ѝ посрещнаха новата година с доста килограми отгоре - нещо, за което блондинката не се срамеше да се подиграва на другите жени.









Преди време Петрова предизвика скандал в онлайн пространството си с твърдението си, че е изключително лесно да влезеш във форма след раждане.

“Много моля всички дебели философки, които са с деца над 1 година и които все още не могат да влязат във форма и обясняват наднорменото си тегло с това, че някога са родили, да не изказват мнение под перфектните ми снимки и съвършените ми клипове с безупречен външен вид, стил и вкус! Ха-ха-ха" - написа Антония преди около 3 години. Ще се окаже, че не е толкова лесно обаче, гледайки фигурата на бившата миска.





Двамата заминаха за Малдивите, откъдето не спират да качват нови фотоси, но последователите им бързо забелязаха, че доста са се окръглили.

Семейният живот явно им е дал пространство да се насладят на компанията си и Антония и нейната половинка Ивайло Батинков явно не се притесняват от показанията на кантара.





Разликата при 40-годишният бизнесмен е дори по-забележителна отколкото при бившата миска, пише woman.bg.


Четете още:

🔴 Скрита лимонка! Водеща от bTV крие пикантни тайни като Натали

🔴 Отровни гъсеници налазиха български град, опасни са за хора и животни / СНИМКИ и ВИДЕО

🔴 На вниманието на КАТ: Карен на Златка фучи със 180 км/ч / СНИМКИ





Източник: Марица





Коментари

горе