Зима ли? По-добре вижте какво идва след 2 дни



През следващите дни ще бъде доста ветровито; от юг ще се пренася топъл въздух и температурите чувствително ще се повишат, особено в Източна България и районите, разположени близо до северните склонове на планините, където минималните ще са около и над 10°, а дневните ще достигат 17°-18°.





Ще има временни разкъсвания и намаления на облачността, но по-често ще преобладава облачно време. На отделни места, главно в южните и планинските райони, ще има слаби валежи от дъжд. В събота вероятността за валежи се увеличава. В Западна България вятърът ще се смени със северозападен и ще започне понижение на температурите.





Към вечерта, със застудяването, на места по високите полета в Западна България, Западния Предбалкан и крайните северозападни райони, дъждът ще се примесва и ще преминава в сняг, но валежите бързо след това ще спират.





В неделя ще преобладава облачно време, само на отделни места в югоизточните и планинските райони са възможни слаби валежи. Вятърът ще отслабне и в повечето райони ще е от източната четвърт. Минималните температури ще са предимно между минус 1° и 4°, максималните - между 6° и 11°.


Четете още:

🔴 Благо Джизъса оплю Златка Райкова навръх рождения ѝ ден / СНИМКА

🔴 Отиде ли си любовта? Спипали Джаферович в изневяра

🔴 Ниско самочувствие: Лъсна истинското тяло на Симона Загорова, двойно е на Глория / СНИМКА





Източник: plovdiv24





Коментари

горе