NOVA срещу bTV: Марина Цекова разплака мрежата с тези думи за мъжа си Златимир Йочев



NOVA и bTV може и да са конкурентни телевизии, но двама от топ водещите им показаха, че може да има и любов между двете медии





Водещият на „Тази сутрин” по Би Ти Ви – Златимир Йочев, е срещнал жена си на сватба. Половинката на телевизионера е колежката му от Нова тв Марина Цекова, с която имат две деца.





„Аз отидох на тази сватба нарочно, за да се запозная с Марина. Веднага се харесахме. Тогава започнахме един разговор, който продължава и до днес“, разказва Златимир в предаването „Търси се” на Би Ти Ви, предвидено за излъчване на 15 януари. Явно преди щастливото събитие водещия е виждал Марина по телевизията, но не я е познавал лично. Той е използвал сватбата на общи познати, за да се запознае с нея.





Марина казва, че мъжът й е човекът, когото винаги си е представяла до себе си. „Въпреки че е много зает, ние с децата никога не сме се чувствали на второ място. И нищо, че трябва да става в 4 часа, той винаги къпе малката ни дъщеря и приспива голямата вечер“, казва тя. Марина и Йочев станаха родители на второ момиченце в края на септември миналата година.


Четете още:

🔴 Лили бясна, не е пратила сестра си в старчески дом

🔴 Хората живеят в заблуда, че купувайки имот, ще направят страхотна инвестиция

🔴 Срамна гледка: Младежи хвърлят гюбеци по таваните на коли в гаража на мол / ВИДЕО





Източник: Марица





Коментари

горе