Тъжна вест за някои дами! "Ергенът" не е ерген



"Ергенът" скоро няма да е ерген. Виктор Стоянов и неговата приятелка, Мария Тарашманова официално сложиха край на спекулациите снощи относно това дали са наистина заедно, или не.





В своя профил в ТикТок, блондинката публикува романтично видео от снежна планина, вероятно поредната дестинация, на която е отишла двойката. Влюбените споделиха сладка целувка, което разясни спекулациите около връзката им. 





Мария Таршманова е родена в София и е завършила "Национално финансово-стопанска гимназия", завършила е специалност "Маркетинг", след което е работила в туристическа агенция, а след това се е била в отдел маркетинг на една от най-продаваните напитки в света.





В момента тя се занимава с "инфлуенсърство", и пътува из целият свят, като доста често рекламира различни продукти.

Справедлив гняв или женска злоба? Бонбонова скочи срещу Виктор



Една от най-скандалните дами от първия сезон на „Ергенът” се показа наяве преди началото на втория. Благовеста Бонбонова здраво „насоли” Виктор Стоянов.





Блага разкри пред медиите, че Евгени Генчев, който е Ергенът 2, е много по-сполучлив избор на продуцентите. Тя го определя като по-добър и мил човек от Виктор.





Имайки предвид, че Виктор я отряза брутално и на практика я унизи, като я изгони от шоуто веднага след като тя му призна, че е влюбена в него, тези нейни приказки изглеждат като женска злоба. 32-годишната плеймейтка се не можа да се отличи с много положителни качества в предаването.





Припомняме, че Блага се изложи тотално, като свали бикините си и ги подари на Виктор. Нелепите й отговори по време на играта с въпросите за обща култура пък възмутиха останалата част от аудиторията.





Благовеста спретна и интрига с Александра Гърдева, която яростно я защитаваше в историята с гащите. Надали е случайност, че Блага вече е на 32 г., а все още няма нито съпруг, нито дете


Четете още:

🔴 Княгиня Калина се завръща завинаги

🔴 Храни си егото: Антония Петрова го отнесе заради софрата на Батинков / СНИМКИ

🔴 Мими Иванова хвърли 4 бона за почивка в Танзания / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе