Естрадната звезда Ани Върбанова чака сложна операция





Нова операция предстои през февруари на естрадната звезда от близкото минало Ани Върбанова. 73-годишната легендарна певица за трети пореден път ще легне под ножа заради проблемите с левия си крак.





Тя го счупи неотдавна по особено нелеп начин – докато си плащаше данъците в сградата на община Витоша в центъра на София. При падането се строшава тазобедрената ѝ става и започва ходенето по мъките. Първата победителка в международния конкурс за изпълнители „Златният Орфей“ вече е преживяла две операции в столичната частна болница „Софиямед“. Здравето си тя е поверила в ръцете не на кого да е, а на съпруга на вицепрезидента Илияна Йотова.





Проф. Андрей Йотов е сред светилата в ортопедията и в дългогодишната си практика е помогнал на хиляди хора, в това число и на много български знаменитости, включително Слави Трифонов.При първата интервенция на Ани ѝ били поставени пирони като на Дългия, които обаче не ѝ понесли. Наложила се втора операция, при която те били подменени с друг вид пластина. През идния февруари Върбанова щяла за трети път да легне на операционната маса, за да бъде извадена пластината от левия ѝ крак.





Благодарение на адекватното лечение певицата и бивша голяма любов на Васил Найденов нямала никакви болки, движела се съвсем нормално, но и спазвала всички препоръки на лекарите. Само месец след операцията вече планирала да замине на почивка в Италия, откъдето е родом настоящият ѝ съпруг Алберто. Преди да се приберат в България, двамата живееха дълго време на Ботуша.





Италианецът се влюбил в нея, докато тя изнасяла рецитал в пиано бар в чужбина преди години. Бил пленен от красотата и гласа ѝ и дълго време се борил да я впечатли, докато тя се съгласила да излязат на среща. След нея обаче не се разделили нито за миг. Алберто е и мъж с големи финансови възможности. Притежавал 3 елитни ресторанта във Флоренция, Италия, които продал, за да угоди на любимата си жена.





Първите 20 години от брака си двамата изкарали в Швейцария, където си купили апартамент. После живеели ту в Тоскана, ту в Гърция. През 2021 г. обаче се преместили окончателно в България, където на италианския съпруг на певицата много му допаднало. Ани е благодарна, че съдбата ѝ изпратила такъв мъж, защото преди Алберто да се появи в живота ѝ, сериозно пострадала от любов. Първият ѝ съпруг я обрал до шушка. Източил от банковата ѝ сметка 150 хиляди долара и избягал безследно, докато тя била на турне в чужбина.


Четете още:

🔴 Подгласничка в "Мисис Баба": Мъжът ми не ми даваше

🔴 Лютеницата стигна червения хайвер. За Бога, братя, отмъстете им!

🔴 Майка издирва дъщеря си, избягала е / СНИМКИ





Източник: Ретро





Коментари

горе