Здравко Василев относно баницата за 11 лв. и суджука за 30 лв.: Нормални цени, ако сме удовлетворени от заобикалящото ни



Баница за 11 лв., суджук за 30 лв. и& сосове кетчуп и майонеза за 3 лв. Снимка с тези цени качи в социалните мрежи турист, който е посетил зимния ни ски курорт Боровец.

Ресторантьорът и предприемач Здравко Василев е един от потребителите, споделили въпросната снимка и изразили своето възмущение. Той заяви, че е нормално да плащаме такива цени, ако сме удовлетворени от заобикалящото ни.





"Натрупвайки разочарование през годините от зимните ни курорти, нямах скрупули ;да споделя тази снимка. Тя е на мой приятел, който пътува по целия свят. Думите му бяха: "пародия на зимен курорт", коментира предприемачът.





"Посещавам курорта от много години - мародерстване на гърба на хората, които се опитват да правят качествен туризъм. Именно това трябва да бъде регламентирано не само в зимните ни курорти, но навсякъде", подчерта Василев.

Според предприемача трябва да се подкрепят местните организации, трябва да има тясно сътрудничество с местната власт, за да могат хората, които държат на работата си, да просперират.





Здравко Василев е собственик на ресторант в Приморско.

"При нас борбата е във възможно най-ниската цена да вкараме най-високото качество", коментира той и подчерта, че летният сезон няма нищо общо със зимния.





"Направих бърза справка. Само за декември над 200 000 българи са пътували с цел туризъм в чужбина. Средно там се остава около седмица. Това са над милион нощувки само за декември. По последна справка двата комплекса - Боровец и Пампорово, имат около 600 000 нощувки за целия сезон", стана ясно от думите му.






Четете още:

🔴 Истината за годините излезе наяве: Тази година Лили Иванова навършва...

🔴 Огромна трагедия в живота на Рафи Бохосян, изгуби най-близкия си човек

🔴 СПОДЕЛЕТЕ: Син издирва баща си, изчезнал мистериозно от село Красново - Хисаря





Източник: plovdiv24





Коментари

горе