Побойничката Теодора излетя от "Ергенът"



Побойничката Теодора остави "триглавия змей", както наричаха задругата между нея, Елисавета и Габриела, без едната си глава, след като не получи роза от Евгени Генчев и напусна "Ергенът".





По-рано в епизода Теодора влезе в сериозен конфликт със Симона, като двете стигнаха до бой. Ергенът, който е пианист с образование в Лондон и световна кариера, опита да тушира конфликта, белязал цели два дни от битието на момичетата, но така и не сполучи.





Преди това Евгени разказа как е свирил на пиано минути преди настъпването на Нова година на концерт пред 600 000 души на Бранденбургската врата в центъра на Берлин, а заради стува клавишите лепнали по пръстите му и въпреки студа и настинката се чувствал щастлив.





След това той пожела да чуе обясненията на двете страни и да оправи отношенията. Когато остави двете дами да си поговорят, Мони опита да се извини, но опонентката й отвърна, при това пред всички:





"Отсега нататък ти за мен не съществуваш, няма помирение." Явно това поведение не е приемливо за класическия музикант и той реши, че Теодора няма място повече в имението.


Четете още:

🔴 Рачков с баснословен хонорар от "Капките"

🔴 Краят е болезнен: Люси Иларионов и Ани Хоанг се простиха с голямата си мечта / СНИМКИ

🔴 След жестокото убийство на психолога Нав: Голямата дъщеря на Наско Сираков също се оплака, че е жертва на тормоз от съседи / СНИМКИ





Източник: bgdnes





Коментари

горе