Нешка копае дъното за 3 март: Ние сме неблагодарна мърша!



Бившата треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева сътвори рядко отвратителна и българомразка полюция в своя фейсбук профил по случай националния ни празник 3 март.





Предлагаме ви само част от позорните умозрения на бившата членка на ЦК и дясна ръка на Никито Бареков от хигиенни съображения:

Вчера на 3-ти март, не отворих нито една телевизия или радио, защото знаех какво ще се излее от екрана в деня, който би трябвало да наречем "Ден на благодарността". Защото благодарение на Руската империя, нейните войни и „шъпата наши спартанци“, създадохме държава. Но си останахме рая – зла, завистлива и неблагодарна. Роби, „мърша“, както дядо Славейков ни изруга.





"Спестих си медии, но отворих интернет и веднага пред очите ми лъсна некролога на така наричания все още Народен театър. Брифинг на директора, уволнил дисциплинарно, не кой да е, а Александър Морфов?!
Гледах и слушах, абсолютно онемяла, монолога на един, еднакво бездарен сценарист, драматург, режисьор и артист, но в замяна на това талантлив и изпечен администратор и интригант. Мелодрамата, която разиграваше пред камерата и журналистите, беше горе-долу на нивото на „Не бой се, Марийо, ножът е дръвен“, написа още Робева в своя пост.





"Как нито един от невидимите журналисти не реагира, когато той откровено изложи есенцията на четиригодишната си програма – „ Личностите в Националния театър не означават нищо! Националният театър – значи“?! Да, значи. Каквато нацията – такъв и театъра", добави тя.


Четете още:

🔴 Ядката, която гарантира здрави черва за цял живот

🔴 Пари из ведро - Тези 3 зодии най-често живеят в богатство

🔴 Блатечки я изпусна: Диляна Попова го направи с Павел и Венци Венц / СНИМКА





Източник: lupa





Коментари

горе