Благо Джизъса изтрещя, раздава ритници в "Сървайвър" / СНИМКА



След месец в „Сървайвър“ Благо Джизъса тотално изтрещя. Футболистът, който до този момент владееше емоциите си, неочаквано изпусна нервите си, разкрещя се жестоко на свой съотборник и започна да раздава ритници пред изумените погледи на риалити героите. До истерия го докара новото попълнение в отбора му - финансистът Дани, който отскоро е част от племето „Известни“. Младокът влезе в тима заедно с шампионката по кану Станилия Стаменова.      





Джизъса нападна Дани, вбесен от неговата несръчност в една от отборните игри.





„Братче, съсредоточи се накрая, бе! Айде моето момче, мисли!“, развика се татуираният футболист, след като не успя да вземе точка заради финансиста. Минути по-късно той започна да обикаля в кръг като разярен бик, изрита постамента със знамето на отбора си и го преобърна.





„Ядосах се, защото не спечелих точката, но ще се сработим с Дани“, замаза по-късно Благо, който до този момент не си е позволявал да се държи грубо с никой от участниците. Въпреки избухването му, известните триумфираха в отборната битка, взеха племенен имунитет и се спасиха от номинации за изгонване. Вместо от тяхното племе, тази седмица ще си тръгне играч от конкурентния отбор „Войни“.


Четете още:

🔴 Моля споделете: Младеж от с. Труд изчезна безследно, търсят го под дърво и камък

🔴 Тя е на 57 години, супермодел, не крие бръчките си и вдъхновява жените / СНИМКИ

🔴 Деси Банова на изпроводяк: Благодаря на Hell's Kitchen!





Източник: lupa





Коментари

горе