Съседи на залятата с киселина в Пловдив: Недоволен клиент го е направил





52-годишната жена, която беше залята с киселина в апартамента си в пловдивския кв. "Тракия", работила като ясновидка. Според съседите ѝ тя гледала на карти в дома си и взимала от 50 до 100 лв. за сеанс.





"Явно е излъгала някого, за да се стигне до тук. Дано да се оправи", коментира един от комшиите на пострадалата жена.





По думите на хора от квартала районът е спокоен. Те са изненадани и силно притеснени от случилото се.

От болницата с лоша новина за залятата с киселина жена

Жената, която по-рано днес бе заляна с неустановена течност в дома й в Пловдив, е приета в Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия към УМБАЛ “Свети Георги" ЕАД - Пловдив в тежко състояние.





Това съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение преди минути. Което от своя страна означава, че пострадалата най-вероятно е залята с киселина.





Полицията издирва мъж, залял с неустановена към момента течност 52-годишна жена в дома й в пловдивския район "Тракия". Сигналът за инцидента е получен след 13.30 ч. днес.





Според информацията извършителят бил маскиран и след като влязъл в апартамента на трудно подвижната пловдивчанка, плиснал срещу нея споменатата течност.





По първоначални данни лицето на жената не е било засегнато сериозно. Тя е откарана в болница за медицински прегледи. Предприети са активни действия по разследване на случая.


Четете още:

🔴 Д-р Неделя Шонова е на 50 години, но изглежда с 20 по-млада / СНИМКИ

🔴 Ето какви са невероятните ползи на Витамин В6

🔴 Китно родопско село пази духа на отминалото време / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе