Захари Бахаров подкрепи Вергов и скочи на Диана Димитрова



Захари Бахаров защити колегата си и приятел Юлиан Вергов, след като стана ясно, че няма доказателства той да е пребил Диана Димитрова.

Бившият член на журито на "Капките" вече излезе с позиция.





Партньорът му от "Мечките" - Бахаров, обаче иска справедливост. Най-вече заради тормоза от страна на Димитрова към дъщерята на Вергов - Алена. Както е известно актрисата и щерката на Юлиан си разменяли съобщение. По думите на Вергов никой родител не трябва да вижда и чуе това от телефона на петнадесетгодишното си дете.





"Юли е казал всичко необходимо. Аз се чудя ще се намери ли някоя неправителствена организация да поднесе едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая помия, която се изсипа върху момчето й", пише Бахаров.





И добави:

Психическия тормоз Е насилие. Набеждаването на невинен човек Е насилие. Лъжливите новини СА насилие.
Злонамереното уронването на авторитета (на когото и да било) Е насилие. Клеветата Е насилие. Внушенията без споменаване на име СА насилие. Всяка заплаха над детето ти Е насилие.
Задължително е, да сме непримирими към насилието и то във всичките му форми. И трябва да се борим срещу него всеки ден. Всеки ден.

Духовникова: Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан и близките му

"Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан и на близките му. Грозна история."





Това написа в профила си във Фейсбук актрисата Теодора Духовникова.

"За всички, които знаеха истината- тези месеци не бяха леки.

По принцип във всеки медиен скандал, най-яростно и най-шумно се изказват онези, които знаят малко или нищо. (това, между другото, важи за всички настоящи медийни скандали).





Онези, които знаят, винаги са по-внимателни и мълчаливи, защото във всеки такъв скандал са заровени грозни факти, които нормалните и деликатни хора се притесняват да изваждат на показ.





Грозна история. Надявам се, тя да върви към края си и да не попречи на всички онези жени, реални жертви на насилие, които имат нужда да ги чуем и да им помогнем", заяви Теодора Духовникова.


Четете още:

🔴 Димитрова ще съди Вергов за клевета

🔴 Пред "Кауфланд" и "Лидл": Бе с клин и маратонки, млада. За час спечели толкова, колкото някои за цял ден

🔴 Ето каква бележка оставиха на шофьор, след като потрошиха зверски колата му / СНИМКИ и ВИДЕО





Източник: bgdnes





Коментари

горе