Не издържа на напрежението! Бащата на Алекс Сърчаджиева избяга от София



Актьорът Йосиф Сърчаджиев e откупил обратно селската си къща в Кирчево две години след като с жена му Райна я продадоха. По време на пандемията семейството бе изпаднало в труден финансов период и бяха обявили дома си за продажба чрез агенция за недвижими имоти на цена от едва 53 хиляди лева.





От тази пролет обаче Сърчаджиев и съпругата му отново се завърнали в Кирчево, защото животът на село им липсвал. Те успели да развалят сделката и пак да станат собственици на вилата, която е с площ от 120 квадрата. Тя разполага с вестибюл, дневна, две спални, две бани с тоалетни, просторна изба в приземен етаж, павилион за гости, както и голям двор.





Известният актьор неведнъж е разказвал, че когато купил земята, там нямало нищо – къщата и уютната атмосфера създавал с години. „Ние много случайно влязохме в това село, защото търсехме място, до което да има вода, язовир. Малка, но много китна. С много силен дух. Духът въобще не е от нас, той е от тук, не знам какво е това, което е“, сподели преди време Йосиф в свое тв интервю.





Заради финансов недоимък и здравословните му проблеми две години подред с жена му се опитали да живеят само в софийския им апартамент. Въпреки че им било по-удобно да се справят в битов план, чистият въздух и спокойствието в Кирчево им липсвали. След като се върнали там преди броени седмици, Сърчаджиев посрещнал 78-ия си рожден ден на двора и бил повече от щастлив.





Актьорът, който не успя да се възстанови напълно от инсулта, покосил го през 2004 г., вече не захващал тежка селска работа, но с жена му все пак си засели няколко лехи със зеленчуци. Дворът на къщата им е изключително поддържан и облагороден, засят с трева, дръвчета и цветя, за които в последните години, откакто Йоско закъса със здравето, идвала да се грижи тяхна комшийка от селото.


Четете още:

🔴 Мащабни рокади в NOVA и bTV! Бутат от ефир трима известни водещи, а на тяхно място...

🔴 Коя е абитуриентката на кон, която остана в сърцата на хората тази година

🔴 Разбра се кои са загиналите в адското меле между микробус и влак в Плевенско / СНИМКИ





Източник: Марица





Коментари

горе