Големи промени в "Биг Брадър", стартът на шоуто е на...Едва 15 души ще влязат в новото издание на "Биг Брадър", което вече чука на вратата и предизвиква зрителското любопитство, защото се завръща в родния ефир след доста дълга пауза. Очаквано кандидатите за участие в Големия брат са хиляди, но продуцентите ще се спрат само на 15 души.

Вече стана ясно, че в шоуто че влязат предимно непопулярни личности. Това обаче, не е съвсем така, защото те, всъщност, са известни в интернет, макар и не широко популярни. Както се казва, след участието си вече със сигурност ще постигнат и другото.

Прага на Къщата ще прекрачат редица инфлуенсъри, някои от които популярни не само у нас, но и по света, а този път случващото се вътре ще се снима с ултра модерна техника, така че очакваме нещо наистина зрелищно.

Построена е специално и нова Къща за брадърите - по последен писък с всевъзможни екстри и удобства. Локацията й засега се пази в пълна тайна, но в публичното пространство вече се тиражира, че ще е някъде в близост до София.

Старата Къща пък бе разрушена още преди четири години.

Стартът на шоуто се очаква да е на 16 септември, като все още не е ясно колко време ще продължи. Любопитен остава и въпроса кой ще води емблематичното шоу, което дълги години бе поверено на Ники Кънчев.

Той обаче, в момента води "Стани богат" в конкурентната bTV, така че ще почакаме и ще видим кой ще е неговият достоен заместник. Слуховете засега сочат Димитър Рачков, но както се казва, ще почакаме, ще видим.


Четете още:

🔴 Боби Ваклинов захапа Мара Отварачката

🔴 "Денсинг старс" се завърна с емоция и завист към съвършената Натали Трифонова

🔴 Царина трогна всички с ужасната си съдба в "Хелс Китчън"

Източник: Блиц

Коментари

горе