Майки водят синовете и дъщерите си за развод при адвокат



Независимостта на младите българи не започва с навършването на пълнолетие. Това заяви в “Пресечна точка” по Нова телевизия адвокат Йорданка Бекирска. Тя коментира, че това е огромна грешка на обществото ни. Според юристката идеята, че “децата си остават деца и на 50”, е много вредна, но е масова.





“В моята кантора идват хора да се развеждат и майките им ги водят”, сподели Бекирска.

Коментарът ѝ беше в дебат трябва ли да се плаща за възможността зрелостници да се явяват за втори път на матура, за да си подобрят оценката. Според Бекирска това трябва да е изцяло тяхна отговорност, а не на родителите им, защото зрелостниците са пълнолетни.





Участниците в предаването се обединиха около мнението, че шанс да подобряване на оценката трябва да има. Юристът и бивш председател на ЦИК Александър Андреев обаче направи забележка, че ако има такси, те не могат да се въведат с наредба, а само с промени в закона.





Актьорът Ники Станоев пък коментира, че ако се въведе такса, трябва да е много ясно да се каже къде ще отиват парите. Според него, ако това не е така, ще се създаде възможност оценките от матурата да се подобряват по втория начин.


Четете още:

🔴 "Ергенът" разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

🔴 Сериозен гаф на Ники Кънчев в "Стани богат": В кое полукълбо е Индия?

🔴 Българин отиде с 1000 долара в САЩ и вече има 160 луксозни апартамента в Чикаго





Източник: Petel





Коментари

горе