Крясъци, плач и неочакван изход на чутовния скандал в "Хелс Китчън"



Изключително инфарктна ситуация се разигра в "Хелс китчън". Тя не е свързана с готвене, а с ревност и включва Димитър Красенов, любимата му Симона Манолова и Галин Нинов. В снощния епизод бе излъчено как 32-годишният готвач от Дългопол ревнува 12 години по-младата от него дама от варненеца.









Двамата мъже си размениха много обиди, а пред камерите Нинов разкри, че едва си сдържа нервите да не направи някоя глупост, да му удари "няколко ножки" и призна, че е лежал в затвора за "такива работи". Епизодът завърши с обявяване на извънредна ситуация, заради която всички готвачи бяха привикани от кухнята в обитаваната от тях всекидневна.









В анонса за днешния епизод бе показан Нинов с куфарите и се очакваше той да напусне. Варненецът изрази именно такова желание тази вечер и тръгна да си ходи, за да не направи някоя глупост.





Останалите участници обаче категорично възроптаха срещу решението му. Тонът в стаята се повиши до небесата, а освен крясъците някои стигнаха и до рев.





"Не искам да правя глупости, абсурд", започна Нинов, който седна на куфара си, докато другите го призоваваха да не си ходи.





"Какви глупости да правиш?", го попита Димитър, а той отвърна: "Не искам да се дразня с теб".

"Е, нали приключихме?", продължи дългополецът, след което чу: "Не, не сме".









Нинов сподели, че чул как някой казал на Димитър, че заглеждал Симона от ден първи, като отрече категорично да е така. Снощи той разкри, че има много красива жена до себе си, както и дете.





Тук се включи и 20-годишната хоби готвачка от Смолян: "Абе, хора, буквално заради него аз излизам виновна. Вие ненормални ли сте?"





Завършилата "Кордон Бльо" Никол също се намеси. Тя стана и замери Нинов, казвайки му: "Тук сме в кулинарно предаване, няма да си ходиш. Място за любовни драми има извън това предаване. Тук си дошъл да готвиш".





Напрежението между двамата мачовци продължи:

Димитър: "Виж как ме гледаш сега".





Нинов: "Гледам те, защото ето чуваш, че няма нищо такова".

Симона: "Абе вие сте ненормални. Аз не мога да разбера как може да сте на по 30-40 години и да сте толкова психично болни и деца!" 

Нинов: "На камерите се видя вчера, че ти се извинявам. Два пъти дойдох". 





Димитър: "Това е лесно да си тръгнеш, не бъди дете. Остани и се бори. Ние сме се разбрали, защо трябва да правиш детски номера? Това е детско, отказваш се".





Нинов: "Детско е, че не искам да се карам с някой и не искам да правя проблеми?"

Димитър: "Нали сложихме точка по въпроса?"





Нинов: "Аз дойдох вчера като пич. Казвам го пред всички. Аз не съм имал към никой нищо. И към тебе. Два пъти на крак ти идвам. Аз не искам, брат, да лежа по затвори, да се карам тука, да се бия, да правя някакви сеири. Дошъл съм при тебе два пъти. Ти ми казваш, че съм лицемер. Аз ако съм лицемер няма да дойда да се разбера. Аз съм мъж, не съм като теб, не обиждам. Ходя право в очите, не съм лицемер".





Симона: "Те са се побъркали и двамата. Побъркани са".





Манолова почти се разплака от нервната ситуация, а Стефани не успя да се сдържи и избухна в плач. Малко след това софийската сладкарка тръгна да защитава Нинов и скочи на Димитър с думите, че варненецът не е харесван от мъжете, защото е единственият в женския отбор. "Държи се като мъж, има поведение на мъж, вдига ни психиката, играе в женския отбор, където е единствения мъж. Ти в момента вместо да дадеш задна, си мислиш, че някой иска да ти вземе жената. Никой няма да ти я вземе. Провокираш го", категорична бе Стефани.





Димитър пък й каза, че е истерична и че никой в къщата не я харесва, на което софиянката отвърна: "Знам, но не ми пука. Аз си имам отвън щастлив живот - деца, мъж до себе си , приятели. Да седна да рева ли?"









В крайна сметка вместо да си тръгне, Нинов нахлузи отново червената си престилка и продължи участието си в предаването, въпреки че зрителите бяха останали с впечатление за обратното от анонса, който бе въртян цял ден в ефира на "Нова телевизия" днес.


Четете още:

🔴 Вземаш книжка и на 17 г., но караш само с придружител

🔴 Родопчани разказаха играта на фирмите за бързи кредити

🔴 Виждали ли сте Румен? Близките му го дирят под дърво и камък / СНИМКА





Източник: Petel





Коментари

горе