Деси Стоянова избяга от bTV! Шокира със странна / СНИМКА



Деси Стоянова избяга от bTV! Шокира със странна снимка





Предаването "Преди обед" започна с 50 процента от титулярната двойка водещи. До Петър Дочев не бе Деси Стоянова, а редакторът Вяра Лазарова.

"В Деня на Земята нашата титулярна ос я няма, но си имаме резерва. Така е в "Преди обед". Вяра Лазарова, за мен е чест", каза водещият.





"Много ми е драго да бъдем заедно. Гравитацията си казва думата. Вместо да съм в апаратната горе като редови редактор, падам тук в студиото. Надявам се никой да не бъде травмиран, освен Петър, но това ще го разберем към 12 без 10, когато ефирът ни свърши", каза тя.










Двамата така и не разкриха каква е причината за отсъствието на Деси. В края на миналата седмица водещата отказваше да се прегръща с гостите, тъй като не се чувствала много добре. Така най-вероятно тя е с вирус и това е повлияло да отсъства от ефира днес.





В същото време, Десислава Стоянова публикува снимка в Инстаграм, с която изненада феновете си. На чернобелия кадър Деси буквално е влязла в кожата на легендата на класическия Холивуд Ава Гарднър. Какъв точно е поводът за сесията засега не е ясно, но приликата между двете е удивителна, пише standartnews.com.

Часове след като публикува снимката, Деси Стоянова мистериозно изчезна от ефира на телевизията.


Четете още:

🔴 Неочаквано! Следващата изгонена от Ергенът... Ето коя ще бъде

🔴 Страшна далавера: Летим до Истанбул и обратно само за...

🔴 Ето какво се прави със старата върбова клонка на Цветница от предишната година





Източник: Марица





Коментари

горе