Мара Отварачката ли?! Вижте щерката на Фънки / СНИМКИ



Всички обсъждат Мара Отварачката и Джулиана Гани в "Капките" и разбира се, общото мнение и за двете е - не стават! Твърде много пластмаса и твърде малко акъл, демек чалга отвсякъде... Е, добре, но изведнъж се появиха снимки на щерката на Фънки - рокаджията, който уж е класи над чалгарията...









На тези снимки виждаме 24-годишната дъщеря на Димитър Ковачев - Карла Ковачева, която очевидно драпа да прилича на гореспоменатите две каки. Карла е с един тон грим, без да е певица, мигли до веждите и... силикон в пазвата.









На крехката й възраст последното изобщо не отива и кой знае как Фънки е дал благословията, а и парите си, защото едва ли девойката е платила сама скъпата операция. Знаем, че Карла също пее, но е избрала джаз, а преди време се уреди и с малка роля в киното във филм на Максим Генчев.









Карла постоянно повтаря, че баща й я е държал винаги изкъсо, но като гледаме, изобщо не си личи. Тя е бунтарка, прави каквото си поиска и явно е решила да се представя като фатална изкусителка.





"Какво им става на тези момичета, всичките са еднакви, страшно е вече. Но той и баща й залитна по чалгата покрай Коцето, така че явно е нормално вече", коментират хората в нета.


Четете още:

🔴 ВЗРИВ: Преди 15 години Слави Трифонов и Златка Димитрова са се... / СНИМКИ

🔴 Промениха правилата за отпускане на обезщетенията за безработица

🔴 Непознато в България животинче изпълзя в хипермаркет





Източник: kliuki





Коментари

горе