Нашите деца хубави...



Толкова мъка има на земята, колкото са хората с тяхното разнообразие в света, а най-потърпевши са децата.
А вие, човеците, защо нямате милост към тях, защо не забравите мръсните си помисли, нямате ли срам и съвест, че ги убивате бавно и сигурно, като ги правите зависими още отрано от алкохол и дрога, учите ги на порно, агресия и шантаж. Жълтата преса и всички медии се надпреварват да ни "учат на морал", без да се съобразяват, че тези малки същества могат да четат и да гледат, да слушат за убийства, секс, насилие и грабежи. Управляващите разрешават гей паради, оргии, беззакония, прожекции на филми, разлагащи обществото. Децата подражават, учат се на това, което гледат и слушат, защото вярват на предлаганото в телевизии и жълта преса. Те гледат и слушат депутатите, виждат агресията на хората от улицата, затова и те стават такива. В  училищата и пред блоковете ще видите едни "агресивни и невъзпитани" деца. Не търпят забележки от възрастните хора, употребяват нецензурни изрази и реплики. По-големите им съученици пушат и употребяват алкохол, без да се съобразяват с реда и правилата в училищата. Те са умни и възприемчиви деца, искат да вземат от живота всичко, което им се предлага. Те бързат да живеят и не знаят, че животът е безпощаден към безотговорните, към лекомислените  и неподготвените за него.
Ние всички се питаме какво става, кой е виновен за това падение на хората, та децата ни да са такива, кой ги озлоби? Защо тази тяхна енергия не се използва за тяхно добро, да се учат на труд, възпитание, патриотизъм, да усвояват допълнителни познания, да се обучават на занаяти. Депутати, учители, родители, управляващи, това е ваша работа, не бъдете ЛИЦЕМЕРНИ! 
Като пораснат, тези деца ще обвиняват всички нас и ще напускат страната, ще пеят песента "Облаче ле, бяло", ще скитат немили-недраги и ще се връщат още по-озлобени.
Ще излизат на улицата и ще ни обвиняват, че няма къде да работят, че няма какво да ядат, че не им стигат заплатите и т.н.
Вие, законодатели, правете закони за бъдещето на децата ни, управляващи, мислете за работни места и занаяти, специалисти за промишлеността и селското стопанство, а вие, родители, за тяхното възпитание.
Вие, учители и просветители, сте длъжници на учениците си, не ги щадете, учете ги на труд, не допускайте и спрете притока на простащината и уличното възпитание в училищата.
Цялото общество е длъжник на децата, които живеят в родината на Ботев и Левски, на героите и възрожденците на България.
Политиците трябва да имат единна стратегия за две неща: за националната сигурност и за грижата към децата. Законите по тези въпроси трябва да са безпощадни.
За всичко това ще ви бъдем благодарни, ние, възрастното поколение, и най-много самите деца, които са бъдещето на държавата ни.
Започнете от Закона за децата, той има нужда от актуализиране и промяна.
Вие, олигарси и богаташи, вместо да живеете в разкош - инвестирайте за бъдещето на децата, те ще ви бъдат благодарни. Животът ви не е за един ден, мислете за държавата си като патриоти, за да ви благодарят поколенията и да ви строят паметници, а хората ще ви благославят и ще се впишете в историята на България. Тя е пълна с примери на родолюбци, благотворители, държавници и учени, допринесли за съществуването на държавата България.
 



Източник: Дума





Коментари

горе