БЪЛГАРСКИТЕ ДЖУДИСТИ ОТ ДЖУДО-ЦЕНТЪР КАНО, ГР. ВАРНА С ТРИ МЕДАЛА В СОФИЯ ПЕТ МЕДАЛА ЗА СЕДМИЦА ЗА МАЛКИТЕ ДЖУДИСТИ НА JUDO CENTER KANO



ЕДИН ОТ ТЯХ – ЕДИНСТВЕН ЗА БЪЛГАРИЯ В КАТЕГОРИЯТА


Отново успешно за варненските дужидисти от JUDO CENTER KANO приключи Дванадесетият международен турнир по джудо „ Олимпия“, събрал в зала "Локомотив" в София състезатели от България, Гърция, Румъния, Сърбия и бивша югославска Република Македония през уикенда.

Радостта е още по – голяма, защото единственият българин в категорията с най-висок брой състезатели до 30кг измежду всички държави участнички е представител на JUDO CENTER KANO. Името на младия боец е Йордан Тодоров, завоювал 3-то място на почетната стълбица веднага след Румъния и Гърция. Дмитрий Кленчин успя да се пребори и зае своето трето място в категорията до 24кг. След златото от началото на седмицата, отново медал, този път бронз и за Амир Фарамарзиния в категория до 38кг, в която победители са джудистите на Гърция, а варненци се наредиха веднага след втория в отборното класиране. Честито Джудо-център Кано, честито момчета!

България се гордее с Вас!



Източник:





Коментари

горе