Забавните правила на всяка жена



На жените тези правила определено ще се сторят познати. Сякаш самите вие сте ги измисляли едно по едно. И на мъжете ще им се стори, че това са законите, по които тяхната половинка управлява отношенията им. И безспорно ще ви накарат да се усмихнете.

1. Жената измисля правилата.

2. Жената никога не греши.

3. Правилата подлежат на промяна от страна на жената по всяко време без предварително уведомяване.

4. Мъжът може да не знае всички правила. Опитите да се документират правилата не са разрешени.

5. Ако жената подозира, че мъжът може да знае всички правила, тя има право незабавно да ги промени.

6. Ако с жената нещо не е наред, това е в следствие на недоразумение, което е пряк резултат от неразбирателство, породено от реакция от нещо, което мъжът е казал или направил грешно.

7. Мъжът трябва винаги да се извини за това, че се е оказал основната причина за недоразумението, без наличието на каквите и да е доказателства за това, което е направил (или не е направил), за да причини на жената този дискомфорт. Виж предходното правило.

8. Жената може да промени решението си по всяко време, с наличието на някаква причина или без такава.

9. На мъжът не се разрешава да променя мнението си при никакви обстоятелства, без изричното писмено съгласие на жената, което се дава само в случаите, когато тя иска той да го промени, но прикрива желанието си да го направи.

10. Жената има право да бъде ядосана или разстроена поради някаква причина, реална или въображаема, по всяко време и при всякакви обстоятелства, които тя сметне за подходящи. Това обаче може да е в резултат на неверни или заблуждаващи причини, за да провери дали мъжът ще й обърне внимание.

11. Мъжът трябва да остане спокоен през цялото време, освен ако жената иска от него да бъде ядосан или разстроен. При никакви обстоятелства не може да бъде обвинявана жената за неговите състояния на гняв или неразположение.

12. Очаква се мъжът да чете мислите на жената по всяко време. Неспазването на това изискване ще доведе до наказания и санкции, наложени по усмотрение на жената.

13. Жената може по всяко време и без основателна причина да напомни минал инцидент или проблем, без оглед на времевото или пространственото разстояние, както и да променя, хиперболизира, доукрасява, както и изцяло да го реконструира, за да покаже на мъжа, че сега или в миналото той е сгрешил, бил е нечувствителен, твърдоглав, държал се неприлично и др.

14. Жената може да използва нейната интерпретация на всяко минало събитие, за да илюстрира начина, по който мъжът не е успял да й окаже нужното внимание, уважение, преданост, или е прахосал своите доходи по други жени, домашни любимци, спортни екипи, автомобили, мотоциклети, лодки, самолети, или приятели. Такива примери се считат необорими.

15. Всяко действие, дело, дума, израз, изявление, изказване, мисъл, мнение, или убеждение от страна на мъжа са обект на субективна интерпретация от страна на жената, както и други външни фактори, които не издържат- алибита, извинения, обяснения, причини, няма да бъдат допускани. Изпросването на милост и прошка от страна на жената са приемливи при определени обстоятелства, особено когато са придружени от ясни доказателства за разкаяние.

Авторът не е известен, но имаме сериозни основания да смятаме, че е жена. 



Източник: Gnezdoto





Коментари

горе