Билкар побеждава трудно лечими болести



Целият живот на инж. Владимир Бошнаков преминава не така, както си го представя на младини. Мечтае да стане архитект или строителен инженер, а е бил работник, механик, инженер по експлоатацията и ремонта на съобщителна техника, преподавател и ръководител на катедра във ВУЗ, старши научен сътрудник със степен доктор във ведомствен научноизследователски институт и в БАН, директор в Института за медицинска техника. Владимир Бошнаков казва, че от всички изброени дейности най-интересна се оказва работата му като народен лечител. От нея изпитва най-голямо удовлетворение, а и тя се оказва най-сложна и най-хуманна. „Истинско щастие ме изпълва при всеки спасен човешки живот - казва 86- годишният билкар, който подготвя книга с някои от най-ефективните методи за лечение на стотици заболявания. За написването й се консултира с лекари специалисти, защото държи всичко да е проверено.

През 1998 г., както си върви по улицата, Владо загубва съзнание и пада пред магазин близо до Лъвов мост в София. Свестява се по гръб напреко на тротоара. Над себе си вижда прескачащи го подметки на обувки, но никой не се спира. „Мина ми през ума да отида до „Пирогов“, но се отказах, защото допуснах, че е случаен инцидент. През нощта пак съм припаднал и се събудих в локва кръв. Сутринта отидох във Военномедицинската академия. Изследваха ме обстойно 11 дни и ми откриха четири сериозни и неизлечими заболявания: мозъчносъдова болест, аритмия, исхемична болест на сърцето, втори стадий на тумор на простатата. Започнаха да ме лекуват трима лекари. Всеки специалист наблягаше само на един орган и не се интересуваше от състоянието на организма ми като цяло.“ За седем месеца мъжът изпива огромно количество синтетични лекарства. Стига дотам, че няма сили да се обръсне. Предчувствайки близкия край, дори си приготвя дрехи и пари за погребение. След кратко колебание се отказва от специализираната помощ на тримата си лекари и понеже е с дух на борец, решава да се лекува сам с природна медицина. Следва указанията на големия природолечител от Лайпциг - Луи Куне, учител и на Петър Димков. Според немеца всички болести, независимо от тяхното название и симптоми, неизменно възникват по една и съща причина - замърсяване на организма с вредни вещества. „Накупих си книги за народна медицина, прочетох ги набързо, отделих от тях това, което ми направи силно впечатление и ми вдъхна вяра, че ще оздравея.“ За 16 месеца по метода проба-грешка Бошнаков пречиства организма си, възстановява имунната си система и се излекува напълно от четирите тежки заболявания. Вече 15 години дядо Владо е напълно здрав, не е изпил нито една таблетка лекарство, започнал отново да се разхожда в планините и да събира лечебни билки. Храни се предимно с плодове и зеленчуци и използва специален филтър за пречистване на водата, която пие. Предупреждава, че типовият хляб, който купуваме, е по-бял и от белия, а за доматите на пазара казва, че липсата им на вкус е най-малкият проблем - те съдържат отрови. Отваря темата и за Е-тата и припомня доказателството на български генетици, че те увреждат клетките, разкъсват създават рак и още по-лошо - може да се предават в поколението ни.
След щастливия изход, той започва да консултира близки, роднини приятели. по негови рецепти и споделят с познати успехите си. Полека-лека Владо е признат за народен лечител, а единственото му желание е да служи на народа си, както са били полезни и неговите кумири Мойсей Маймон, Луи Куне, Джон Армстронг, Петър Димков, Мария Требен, Роял Реймънд Райф, Хулда Кларк, Людмила Пучко и още много лечители. Благодарение на техните изследвания и на опита си през последните 15 години той помага на стотици хора с различни здравословни проблеми да се избавят от бедите си. Признава заслугата си за раждането на първото дете на младо семейство. Спасява лекарка, носител на вирусите херпес зостер и херпес симплекс, както и страдаща от ешерихия коли пациентка. Дава съвети за профилактика с природни средства на различни трудно лечими болести.
Бошнаков не взема пари! Единствената му цел е да се научим да бъдем здрави, да следваме законите на природата. Смята, че всеки болен трябва да знае нещо за алтернативните начини за изцеление и да има право на избор. Убеден е, че най-важното условие при всяка болест е пречистването на организма от отрови и микроби. Билкарят твърди, че в чист организъм болест не вирее. Обяснява още, че другото важно условие, за да сме здрави, е да преосмислим начина си на живот и хранене и изрежда продуктите, които ни разболяват и затлачват организма: захар, тестени изделия, консервирани и много солени храни, пържени храни, мазнини от животински произход, месо и месни продукти, безалкохолни напитки, съдържащи е-та, стабилизатори, оцветители, подсладители.


Ток треби микроби

Освен лечението с глад, зеленчукови сокове и билкови чайове другото оръжие на Бошнаков е високочестотен генератор, който му дал негов възпитаник. Произведен е в Германия за други цели, но той го използва за лечение. Преди 100 години е патентован методът за унищожаване на патогени (болестотворни микроорганизми) - вируси, бактерии, гъбички и други, с високочестотен ток. Доказано е, че всеки микроорганизъм има своя собствена резонансна честота, на която излъчва и приема радиовълни. Ако с помощта на микробиологично изследване в лаборатории се открият микроорганизми, които застрашват здравето и живота на човека, те може да бъдат унищожени с пропускане на високочестотен ток през тялото им на техните резонансни честоти. При изпадане в резонанс микроорганизмите започват да вибрират, мембраните на клетките им се разкъсват и те загиват. Клетките на имунната система ги изхвърлят от организма ни и той оздравява. Още Хипократ е казал, че ако откриеш причинителя на заболяването и го унищожиш, болестта отстъпва. Главна заслуга за прилагането на този метод имат американските учени Роял Райф, автор на метода, патентован през 1920 г., и американката биолог Хулда Кларк, която първа е измерила резонансните честоти на стотици патогени. Тяхното дело е продължено от много последователи, един от които е и дядо Владо. „Моят генератор има на изхода си две медни тръбички, които се хващат с двете ръце. През организма протича микроток, който не влияе на човека. Курсът на лечение продължава 6 поредни дни, като за почти всички патогени процедурата продължава 3 минути. За по-упоритите, каквито са гъбичките кандида албиканс - до 10-15 минути“, завършва Владимир Бошнаков.


Четете още:

🔴 Читроне

🔴 Българи, учещи в Кеймбридж, подкрепят кандидатурата на Бокова

🔴 Най-духовните места на България част 1-ва





Източник: Труд





Коментари

горе